Kalpar özür dilemedi

Kalpar özür dilemedi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Kaltalspor Teknik Direktörü Besim Durmuş`un özür talebini reddetti.

Bank Aysa 1. Ligi’nde hafta sonu deplasmanda Kartalspor karşısında aldığı üç puan ile zirvede yerini alan Çaykur Rizespor, hafta sonu evinde oynayacağı  Denizlispor maçının hazırlıklarına başladı.

  Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar bugün Çaykur Rizespor Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısı ile gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kalpar takımda rehavete yer olmadığını belirterek ligdeki bir çok takımın şampiyonluğa aday olduğunu söyledi. Kalpar, “En altta olan takımları hariç tutarsak diğer takımların şampiyonluk yarışından koptuklarını söyleyemeyiz. 13-15 ve 15 puanlı takımların da en az bizim kadar şansı olduğunu düşünüyorum. Bir veya iki maçta çok şey değişebiliyor. Liderler yer değiştirebiliyor. Sıralamada büyük değişiklikler olabiliyor. Mümkün olduğu kadar yerimizi koruma adına büyük işler yapmamız lazım. Kalan altı maçı iyi geçirebilmek için bize düşen önemli görevler var. Biz bu görevleri yerine getirmeye çalışacağız. Her maçı kazanmak için mücadele edeceğiz. Maçları tek tek düşüneceğiz. Pazar günü Denizlispor ile oynayacağımız maç bizim için en değerli, en önemli ve en fazla kazanmamız gereken maç. Oynanmamış maç kazanılmamıştır ve zordur. Kazanıldığında ise kolaydır. Denizli maçında kendi sahamızda oynamanın avantajını iyi kullanıp iyi bir netice ile buradan ayrılmak istiyoruz.”dedi.

  Çaykur Rizespor’un hedefinden şaşmadığını belirten Kalpar, “Puanlama olarak hedefimizden şaşmış değiliz. Eğer biz deplasmandan bu tür puanlarla dönmemiş olsaydık içerideki maçları kazanılmış kabul ederdik. İçerideki maçları kazandıktan sonra deplasmandan üç puan ile dönmezsen yine puanlama aynı olabilirdi.”dedi.

 

  ÖZÜR DİLEMEDİ

 
  Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Kartalspor maçından sonra yaptığı açıklamada rakip takım için “Bugüne kadar aldığı 15 puanı tekme tokat ile aldılar” demişti. Kartalspor Teknik Direktörü Besim Durmuş bugünün üzerine Kalpar’ı özür dilemeye çağırmıştı. Kalpar bugün yaptığı açıklamada özür dilemeyeceğini belirterek, “Sadece oynanması gereken oyunun karşısında söylenmesi gerekenleri söyledim. Benim şahsi düşüncemdir. Özür dilemek için ayıp bir şey yapmak lazım. Ben ayıp bir şey yapmadığım için özür dilemiyorum. Özür dilenecek bir şey olsa dilerdim. Bir erdemdir.  Ama özür dilenecek hiçbir şey yok. Dolayısıyla bizim içinde kendileri farklı şeyler konuştular. ‘Sabaha kadar da oynasaydık bu maçı kazanamazdık’ dedi. Neye istinaden söyledi bunu; bizim iyi olduğumuza istinaden söylemedi. Başka şeyleri baz alarak söyledi. Yusuf Namoğlu Rizelidir ona istinaden söyledi. Başbakan Rizelidir ona istinaden söyledi. Söyleyiş tarzı ile bunlar algılanıyor. Birilerinin bizi koruduğu şeklinde iması var. Ama ben bu şekilde algılamıyorum. Aslında benim söylemek istediğim şekilde o değil di. Çok sert oynadıklarını belirtmek istedim. Ama nasıl anlaşılırsa anlaşılsın. Demek ki biraz gündem oluşturmak gerekiyormuş” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.