Kalpar:'Kazanmak için mücadele edeceğiz'

Kalpar:'Kazanmak için mücadele edeceğiz'

Bank Asya 1. Lig'de yarın sahasında Konyaspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, Konyaspor maçında takım olarak doğru işler yaparak kazanmak için mücadele edeceklerini söyledi.

Kalpar, yaptığı açıklamada, her maça üç puan parolası ile çıktıklarını belirterek, ''Özellikle ligde bizi takip eden takımlara karşı alacağımız üç puan çok önemli. İki maç üst üste kazandık. Eğer bunu seri galibiyetlere dönüştürürsek, hedefimize emin adımlarla varmış oluruz. Hedefe ulaşmak için de hem içerde hem dışarda maç kazanma alışkanlığımızı geliştirmeliyiz'' dedi.

Konyaspor'un az gol yiyen bir ekip olduğunu vurgulayan Kalpar, ''Özellikle son haftalarda iyi çıkış içerisindeler. Konyaspor iyi takım olmanın özelliklerini sahaya yansıtıyor. Biz de çok gol atan bir takım olmamıza rağmen kalemizde 10 gol gördük. Bu gollerin 9'unu sadece üç maçta yedik. Önemli olan gol yemeden gol atmayı başarmak. Takım olarak bunu gerçekleştirmek için çabalıyoruz. Oynamadan, mücadele etmeden hiçbir maçı kazanmak mümkün değil. Konyaspor maçında takım olarak doğru işler yaparak kazanmak için mücadele edeceğiz'' diye konuştu.

Sezon başında birçok takımın favori gösterildiğini ifade eden Hüseyin Kalpar, ''8 maç üzerinden bakıldığında bu ligde kimsenin favori olmadığını görüyoruz. Kartalspor'un, Karşıyaka'nın ligdeki yerini ve güçlerini biliyoruz. Denizlispor'un puanını biliyoruz. Bu ligde zayıf, güçlü takım yok. Eğer bu ligde disiplinli oynar, oyun disiplininden kopmaz ve sahada doksan dakika mücadele ederseniz, her takımdan puan alma şansınız vardır'' dedi.

Öte yandan, yeşil-mavili ekipte hafif sakatlıkları bulunan Mehmet Al, Erkan Kaş, Ousman Jallow ve Osman Fırat'ın forma giyip giyemeyeceklerinin maç saatinde belli olacağı öğrenildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.