Kano Türkiye Şampiyonasında Rize Damgası

Kano Türkiye Şampiyonasında Rize Damgası

Rize Kano Takımı, 08-10 Eylül tarihlerinde Eskişehir’de gerçekleştirilen Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası’na damga vurdu

Rize Kano Takımı, 08-10 Eylül tarihlerinde Eskişehir’de gerçekleştirilen Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası’na damga vurdu
08-10 Eylül 2017 tarihleri arasında Eskişehir’de yapılan Durgun Su Kano Türkiye Şampiyonasında Rize’li sporcular toplamda 16 altın 29 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak Büyük Erkekler ve Büyük Kadınlarda Türkiye Şampiyonu oldular. 


 
Türkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İş birliği ile gerçekleştirilen Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonasına Eskişehir, Muğla, Sakarya, Adana, Antalya, İstanbul, Kocaeli, Rize, Şanlıurfa, Bursa, Van ve Samsun’dan 25 kulüp ve 250 sporcu katıldı.  3 gün süren müsabakalar sonunda Rize’li sporcular 16 altın 29 gümüş ve 3 bronz madalya alarak Büyük Erkekler ve Büyük kadınlarda Türkiye Şampiyonu oldular.


 
Türkiye Şampiyonasında elde edilen başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK  “ Eskişehir ilinde gerçekleşen Türkiye Şampiyonasından büyük bir başarı ile dönene Rize’mizin kano sporcularını Antrenörlerimiz Adnan İlhan ve Öztürk Kuru’yu değerli kulüp idarecilerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.


 
Rizeli Kanocular hedeflerinin olimpiyatlarda şehrimizi ve ülkemizi temsil etmek olduğunu ve bu doğrultuda var güçleri ile çalışmalarına devam ettiklerini belirttiler.




 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.