Karaman, "Girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirmemiz gerekiyor "

Karaman, "Girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirmemiz gerekiyor "

TFF 1. Lig'in 6. haftasında oynanan ve 1-1 berabere sona eren Balıkesirspor Baltok - Çaykur Rizespor karşılaşması sonrası her iki takımım teknik direktörlerinin açıklamaları şöyle:

 Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Can Cangök, "Golden sonra kalemize fazla yaslandık" ifadelerini kullanırken, hakem kararlarını eleştiren Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirmemiz gerekiyor" dedi.

 
TFF 1. Lig'in 6. haftasında Balıkesir deplasmanında Balıkesirspor Baltok ile 1-1 berabere kalan Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Hikmet Karaman, girdikleri gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini dile getirdi.
 
Hakemin verdiği kararları eleştiren Karaman, şöyle konuştu: "Bizim için kayıp iki puan. Girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirmemiz gerekiyor. Altıncı hafta itibarıyla iki tane aleyhimize verilen penaltı var. Biri bugün, diğeri de ilk hafta verildi. Bu penaltılar tartışılır. 1-0 mağlup duruma düştük. Gol atamayabilir, oyunu mağlup bitirebilirdik. Buna rağmen mücadeleci ve baskılı oyunla beraberliği yakaladık."
 
BALIKESİR CEPHESİ
 
Balıkesirspor Baltok'un teknik direktörü Can Cangök, öne geçtikten sonra savunmaya fazla çekildiklerini söyledi.
 
Cangök, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, üç puan silme cezasından dolayı daha çok puana ihtiyaçları olduğunu ifade etti.
 
İki takımın da net gol pozisyonları yakaladığına değinen Cangök, şunları kaydetti: "İlk devre skoru yakalayabilseydik, çok daha farklı bir maç izleyebilirdik. Attığımız golden sonra kalemize fazla yaslandık. Biraz panik olduk. Çaykur Rizespor, bu ligin en güçlü takımlarından biri. Birçok oyuncusu Süper Lig görmüş. Bu nedenle kendimizi fazla yıpratmadan yolumuza devam edeceğiz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.