Karaman" Serimiz devam edecek"

Karaman" Serimiz devam edecek"

Karaman" Serimiz devam edecek"

Galatasaray maçı ile başlayan serilerinin Konya maçı ile devam edeceğini belirten Karaman “ Kendi taraftarımız önünde mutlak galibiyet almak zorundayız” dedi.

Osmanlı karşısında son dakikalarda kazanılan golün ardından Başkentten 3 puan ile dönen Yeşil Mavililer de moraller yüksek olurken, teknik direktör Hikmet Karaman Galatasaray maçı ile başlayan ve Osmanlıspor ile devam eden galibiyet serilerine Konya maçı ile devam edeceklerini belirterek “ Kendi taraftarımız önünde mutlaka kazanmamız gerek, çıkışımızı sürdürmek zorundayız, rakibimizi iyi analiz ediyoruz” dedi.

        Her maç 3 saatimi alıyor

Teknik Direktör Hikmet Karaman oynanan her maç sonrası maçın SD lerini incelediğini ve her pozisyonu mutlaka not aldığını belirterek “ Bu işler kolay değil, hatalarımızdan ders çıkartmamız için bu gerekli, maç sonrasında maçın SD sini alarak maçı tekrar yaşıyorum ve maç içinde tüm hatalarımızı yeniden gözden geçiriyorum. Bu kontrolleri yaparken elimde ki mevcut kadro durumunu da gözden geçiriyorum” dedi.

          Her oyuncumu iyi tanıyorum

Karaman sahaya süreceği tüm oyuncuların meziyetlerini ve becerilerini iyi bildiğini belirterek “ Maç öncesinde oyuncularım ile ayrı ayrı konuşarak saha içinde yapması veya yapmaması gereken konuları konuşuyorum. Her oyuncumun ayrı meziyetleri var, elbette zaafları da, zaafları konusunda kendilerini uyarıp yapmaması gerekenleri söylüyorum. Rakip oyuncuları göz önüne alarak oyuncularıma uyarılarda bulunmak zorundayım” dedi.

          İşi şansa bırakamayız

Konya maçı SD lerini izlediğini belirten Karaman “ Konyaspor ”un başında tecrübeli bir teknik adam var, kaliteli oyunculardan oluşmuş bir ekip, özel becerileri olan oyuncular var, bu oyunculara karşı özel önlemlerimizi mutlaka alacağız. Cuma akşamı kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı mutlaka 3 puan ile kapatmak istiyoruz. Lige bakıldığında Konyaspor 19 puan ile bizim üstümüzde, rakibimizi yenerek üstüne çıkmak istiyoruz” dedi.

                     Taraftar desteği şart

Osmanlı maçında Ankara ”da ki Rizelilerden destek gördüklerini belirten Karaman “ Maalesef kendi sahamızda yeterli destek göremedik,  Cuma akşamı oynayacağımız Konya maçında serimizi sürdürmek istiyoruz, bu maçta taraftarlarımızın yanımızda olmalarını bekliyoruz. Süper ligde 3 büyüklerin ardından en çok taraftara sahip olan Konyaspor ”dur ve artık kendi taraftarımızda destek vermeli” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.