Karaman’dan teröre tepki

Karaman’dan teröre tepki

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında deplasmanda Gaziantep’i 2-1 mağlup etti. Mücadelenin ardından Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, maç ile fazla uzun bir şey konuşmak istemediğini belirterek, “Yendik ama inanın samimi söylüyorum. Ülkenin durumu ortada sınırlarımız içerisinde olan olaylar ortada.dedi

 Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ülkede yaşanan terör olaylarına tepki göstererek, "Ülkenin durumu ortada sınırlarımız içerisinde olan olaylar ortada. Gaziantep ile Halep arası kaç saat. Burada düğünde bomba patlatıldı. Bir silah sesi duyuyorsun acaba bomba mı geliyor sanıyorsun” dedi. 

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında deplasmanda Gaziantep’i 2-1 mağlup etti. Mücadelenin ardından Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, maç ile fazla uzun bir şey konuşmak istemediğini belirterek, “Yendik ama inanın samimi söylüyorum. Ülkenin durumu ortada sınırlarımız içerisinde olan olaylar ortada. Gaziantep ile Halep arası kaç saat. Burada düğünde bomba patlatıldı. Bir silah sesi duyuyorsun acaba bomba mı geliyor sanıyorsun. Önce Antepli taraftarlara şunu söyleyeceğim bu takımı iyi desteklemeleri gerekiyor. Yerli oyuncular var yabancı oyuncular hangi şartlar altında maça çıkıyorlar. Biz de Rizemiz’de şehit verdik. Bugün öğrendim. Buradan Allah rahmet eylesin ailesine ve Rize şehrimize Allah sabır versin. Kolay değil” dedi.

“Bence bu saha Gaziantepspor’a dezavantaj”
Maçı kazanmanın kaybetmenin önemli olmadığını vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Biz haftalardır iyi oynayan bir takımız. Ama skora yansıtamadık. Özellikle bu sahada futbol oynanmaz. Bu sahada nasıl pas yapacaksınız. Doldur boşalt gol olursa gol olacak. Olmazsa galip geçen taraf avantajlı. Gol atmak için iyi pas yapmak lazım. Şut atmak için sahanın iyi olması lazım. Bence bu saha Gaziantepspor’a dezavantaj. Bana göre 90 dakika boyunca daha avantajlıydık. Saha avantajını da oynayarak kat ettik. En azından kendi sahamızda kaybetmiş olduğumuz maçı telafi etmiş olduk. Maç ile diyeceklerim bu” diye konuştu.

“Yarın öbürsü gün bir şeyler olduğu zaman futbol da konuşamayız”
Mesele ülkenin huzura ermesi olduğunu belirten Karaman, "Antepliler bizden daha çok yaşıyorlar. Halep, Gaziantep’e daha yakın. Yabancıların burada olması insanların tedirgin olması. Bu işi çözmek gerekiyor. Yarın öbürsü gün bir şeyler olduğu zaman futbol da konuşamayız. Bir insan üzerine bomba koyarak başka yerde gidip patlatır. Uzlaşmak gerekiyor. Böyle bitmez. Halep’teki görüntülere bakıyorsun insanın içi sızlıyor. Avrupa’nın büyük ülkelerinin hepsi yalancı. BM hepsi yalancı. Nerede insanlığınız” diye sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.