Karaman:'Rizespor Kümede Kalacak'

Karaman:'Rizespor Kümede Kalacak'

Çaykur Rizespor Kulübü Teknik Direktörü Hikmet Karaman İstanbul’daki “Rizelilerin Sıcak Evi” RİMER Rize Merkez Mahalleleri Kültür ve Dayanışma Derneğinin açılış organizasyona katıldı.

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı, İstanbul Eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İlahiyat Profesörü Prof. Dr. Bayraktar Bayraklı ile birlikte RİMER’in açılış kurdelesini kesen Hikmet Karaman açılışa katılan sporseverlerin ilgi odağı oldu.

Cumartesi günü bu sezon sahasında puan kaybetmeyen Bursaspor karşısında oynadığı güzel futbolla galibiyeti de elinden kaçıran Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman açılışta yaptığı konuşmada yeşil mavili taraftarların yüreklerine su serpti.
Karaman konuşmasında, “Üçüncü kez teknik adam olarak Rizespor’un başındayım. İlk geldiğimde şampiyonluğu final maçında kaybettik. İkinci görev alışımda 12. sıradan takımı şampiyonluğa taşıdım. Çaykur Rizespor’da bu üçüncü teknik direktörlüğüm. Takımı hangi düzeyde aldığımız belli, Afrika ve Asya Kupası nedeniyle ilk kez tam takım olarak Bursaspor karşısına çıkabildik. Oynadığımız güzel futbolun karşılığı galibiyetti ama bir şansızlık var. Ancak açık ve net söylüyorum, Çaykur Rizespor lig sonunda kümede kalacaktır. Yeter ki taraftarımız inancını kaybetmesin, bizi desteklesin, bu oyuncu kümesi ile ligde kalabilecek kapasitedeyiz” dedi.    


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.