Karaman;'Transferde Aynı Hatalara Düşmeyeceğiz'

Karaman;'Transferde Aynı Hatalara Düşmeyeceğiz'

Rizespor'un hocası Hikmet Karaman, başkan Metin Kalkavan'dan transfere alt yapıdan taraftara kadar çarpıcı açıklamalar yaptı

 Gelecek sezon hazırlıkları için kolları sıvayıp dört koldan çalışmalara başlayan Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, Başkan Metin Kalkavan'dan iç ve dış transfere, alt yapıdan taraftara kadar adeta bir devrim niteliğinde yapmayı planladıkları işler için çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yeni bir yapılanma içine girdiklerinin altını çizerek sözlerine başlayan Karaman A'dan Z'ye yapmak istedikleri ile ilgili şunları söyledi.

 Karaman: "Artık transferde hata yapma lüksümüz yok. Ben artık Rizespor'un olmayan bir oyuncu grubunu istemiyorum. Transferlerimiz Rize şehrinin futbol ruhuna uygun olacak. Belki çok iyi futbolcu olabilir ama yeni bir teklif geldi diye ben parayı alıp gideyim diyen oyuncu gurubu bize gelemez. Ben Rizespor'a gidip burada bir sıçrama yapabilirim duygusu takımın birlikteliğini ve takımı geliştirir. Rizespor olarak istediğimiz özelliklerde oyuncuların yanına da iyi takviye yapacağız".

 Karaman: "Transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Şehri seven,ailesiyle bir şehirde yaşamayı amaç edinen isimler olacak. Maç bitti aman gideyim sonra geleyim şeklinde oyuncular olmayacak. Hem takımın sembolü, hem de şehri seven taraftarı ile kucaklaşan türdeki oyuncular önemli.Bizde bu tür oyuncuları kadromuza dahil etmek için büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Herkes şunu iyi bilsin.Takımı için can siper hane mücadele eden örnek olarak ise Kweuke gibi isimleri alacağız. Bunun içinde kararlıyız".

 Karaman: Başkan Metin Kalkavan ve yönetim kurulunun bana vermiş olduğu transfer politikasındaki yetki ile doğru transferler yapacağız. Yabancı oyuncu tribünde maç seyretmeye değil, direk takıma katkı yapacak. Taraftarımıza mücadeleci iyi bir takım izlettirmek öncelikli hedefimiz. Elbette taraftarımız şunu diyebilir. Hocam, geçen sezonki transferlerden memnun değiliz. Haklıdırlar. Biz bir camiayız içimizdeki kriterlerle geçmişi doğru bir şekilde değerlendirdik.

 Aynı hatalara düşmeden Rizeliler ve Karadeniz Bölgesine iyi bir takım izlettirme hedefimizi gerçekleştireceğiz. Bunun içinde profesyonel insanlarla görüşüp çalışmalara başladık. Elbette bunda büyüklerimizin de katkı payını bekliyoruz. Yeni sezon için yapacağımız en büyük devrimlerden biri başkanımız ve büyüğümüzden almış olduğumuz destekle yeni bir alt yapı tesisi yapılacak. Buda ayrı bir bütçe içinde değerlendirilecek. Tesisi ve sahaları ile birlikte hemen harekete geçilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.