Kayseri Erciyesspor - Çaykur Rizespor Maçı

Kayseri Erciyesspor - Çaykur Rizespor Maçı

Bank Asya 1. Lig'de, yarın deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor deplasmandan 3 puan çıkarmak istiyor.

Sezona Hüseyin Kalpar yönetiminde başlayan, yeni transferlerinden Jallow'un müthiş performansıyla zirve takibini sürdüren Çaykur Rizespor Deplasmandan galibiyetle dönmek istiyor.

Bugün Kayseri Atatürk Spor Komp. yan açık sahada saat 13.30'da başlayacak olan ve Kuddusi Müftüoğlu'nun yöneteceği maç TRT SPOR ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. 



Sezona Hüseyin Kalpar yönetiminde başlayan Çaykur Rizespor, yeni transferlerinden Jallow'un müthiş performansıyla zirve takibini sürdürüyor. Deplasmanda aldıkları Elazığspor galibiyetinden sonra Kasımpaşa'yı 4-2 gibi farklı skorla geçip rakiplerine ilk yenilgilerinin tattırmayı başardılar. Erciyesspor, geride kalan 5 haftada lider Boluspor'la birlikte namağlup olarak yoluna devam ediyor. Son olarak deplasmanda Karşıyaka'yı 1-0'la geçmeyi başarmışlardı. Serkan Atak, Gökhan Kaba, Kemal Okyay ve Emrah Bozkurt önderliğinde tecrübeli oyunculardan kurulular. Beraberliğin yakın olduğu maçta konuk takım evine puansız dönmez



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.