"Kazanmaktan Başka Çaremiz Yok"

"Kazanmaktan Başka Çaremiz Yok"

Çaykur Rizespor teknik direktörü Mehmet Özdilek, Eskişehir maçında amaçlarının net olduğunu söyleyerek "Kazanacağız" dedi.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılan haftalık basın toplantısında konuşan Özdilek, Bursaspor maçında beklemedikleri bir mağlubiyetle karşı karşıya kaldıklarını belirtti. Teknik direktör Mehmet Özdilek, “Her mağlubiyet bir ders oluyor, hataları gidermek için çalışıyoruz. Ligin başında bir çok takım beklentilerin altında kaldı. Bizde bulunduğumuz yerden mutlu değiliz. Daha çok puan almalıydık. Eskişehir maçı bu anlamda çok önemli. İç dış saha kavramı kalmadı. Her takım içerde dışarıda kazanabiliyor. Bu haftaki rakip Eskişehirspor. Beş puanı var, bizim ise iki. Bir galibiyet alsak eşitleneceğiz. Amacımız tek; kazanmak. Oyunculara inancım hala devam ediyor. Her geçen gün gelişim kaydettiğimizi söyleyebiliriz. Bursa maçında skor anlamında değilse de oyun anlamında bunu gördük. Kazanmak için Eskişehir’e gideceğiz. Bayram da yöneticilerimize ve taraftarımıza bir hediye vermek istiyoruz. Ali Adnan milli takımında, Kağan ise sakat. Bunlar bizim için bir eksiklik. Ama görev alacak arkadaşlarımızı önümüzdeki maça hazırlıyoruz” diye konuştu.

LUALUA İLE İLGİLİ KONUŞTU

Geçtiğimiz gün kadro dışı bırakılan Lualua ile ilgili de konuşan Özdilek “Oyuncu ile kişisel bir problemimiz yok. Karşılıklı oturup konuştuk. Futbolda bunlar oluyor. Lualua’nın bizde önemli bir yeri var. Bu kararı verirken saha dışı ve saha içinde performansına bakarak karar verdik. Adaletli bir yapım var. Diğer futbolculara haksızlık etmemeliydim. Şu an saha gösterilerek hoca eşliğinde çalışacak, takip edeceğiz. Eksiklerini giderirse bizimle tekrar çalışmalara katılabilir. Tamamen saha içi ve dışında ki performansından kaynaklanan bir nedenle kadro dışı kaldı. Bu süreç haftalar alabilir. Tesis içinde bazı yaşananlar var. Herkese açık ve eşit olmalıyız. Lualua’yı ben daha önceden de tanıyorum. Biz bütün planlarımızı onun üzerine kurduk. Ama beklentilere cevap veremeyen oyuncunun takımdan uzaklaşması hem takım adına hem de kendi adına daha iyi olacağını düşünüyorum. Olayı kişiselleştirmeden bu şekilde değerlendirebilirim” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.