"Kendi Evimizde Favori Olan Takım Biziz"

"Kendi Evimizde Favori Olan Takım Biziz"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, 190 gündür üst üste iki maç kazanamayan bir Çaykur Rizespor olduğunu hatırlatarak, “Balıkesirspor maçını kazanarak bu istatistiği bozmak istiyoruz” dedi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, haftalık toplantısını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yaptı. Pazartesi günü kendi evlerinde oynayacakları Balıkesirspor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Özdilek, “15 gün aranın ardından artık maç haftasındayız. Milli Takım arası bazen sorun oluşturabiliyor, bazen iyi oluyor. Son maçta kazanmıştık. Ardından 6 oyuncumuz milli takımlarına gitti. Bu arada bizimle olamadılar. Sakat olan Kağan, Kıvanç ve Ümit de takımdan ayrıydı. Bakıldığı zaman 10 kişi ile antrenman yaptık. Dün Ali Adnan aramıza katıldı. Kağan'ın tedavisi bitti, Cuma günü gelecek. Diğer milli takımdaki oyuncularımız bugün yarın aramıza katılacak. Ümit ve Kağan bu maçta kesin olamayacak. Kıvanç’ın durumu belli değil. İnşallah Pazartesi bizimle olur. Eskişehirspor galibiyeti bizim için çok iyi bir galibiyet oldu. Bu moral olarak bizi öne taşıdı. Bir maçı kazanmakla, kaybetmekle lig bitmiyor. Lig uzun bir maraton. Bu hafta kazanmamız gerekiyor. Bunun için yoğun bir şekilde çalışıyoruz” diye konuştu.

“FAVORİ BİZİZ”

Milli takımdan dönen oyuncularla beraber maç hazırlıklarını sürdürdüklerini vurgulayan Özdilek, “Rakibin konumu bizi ilgilendirmiyor. Ligde kolay maç yok. Biz kendi işimize bakacağız. Kendi evimizde kendi seyircimiz önünde favori olan takım biziz. 180-190 gündür üst üste kazanamayan bir Çaykur Rizespor var. Bunu da bu hafta kırmak istiyoruz. Bu istatistiği bozacağız. Bunu yapacak güçteyiz. Her hafta üzerine çıkarak oynuyoruz. Kolay bir süreçten geçmedik. 5 maçın 3'ünü dışarıda oynadık. Biraz daha yukarılarda olabilirdik. Ligin genel yapısına bakıldığında her takım her takımı zorluyor. 3 deplasman oynayan bir takım olarak ligde kötü bir yerde değiliz. Bu ligde hiçbir takımın fiziksel ve zihinsel olarak lige hazır olduğunu düşünmüyorum. Buna biz de dahiliz. Rakip de bizden puan ve puanlar almak için gelecek. Biz kendi penceremizden bakacağız. Rize’deki tüm maçların favorisi biziz. Kazanmak için her şeyi yapmalıyız” ifadelerini kullandı.

“HOLLANDA, TÜRKİYE FAVORİYDİ AMA”

Özdilek, EURO 2016'da kuralar çekildiği zaman Milli Takım'ın grup favorilerinden biri olduğunu dile getirerek, "Biri Hollanda biri de Türkiye’ydi ama şimdi favori Çek Cumhuriyeti ve İrlanda takımları. 3 puanlı liglerde her şey olabiliyor. Alınan sonuçların moral açısından ülkeyi ciddi anlamda yıprattığını düşünüyorum. Hala bir ümidimiz var. Müsabakaların sonucunu beklemeliyiz. Letonya maçını farklı kazanabilirdik. Ama olmadı, başaramadık. İyi bir teknik direktörümüz, iyi bir kadromuz var. Fatih hoca ve ekibinin bu işten yüzünün akı ile çıkacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.