KOYUNCU AİLESİ VE GÜREŞ CAMİASININ ACI GÜNÜ

KOYUNCU AİLESİ VE GÜREŞ CAMİASININ ACI GÜNÜ

Grekoromen Güreş Milli Takım eski Antrenörü ve Çaykurspor Grekoromen Güreş Antrenörü Rüstem KOYUNCU ‘nun Çaykur Emeklisi Nuri Koyuncu (81) bir süredir tedavi görmekte olduğu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde solunum yetmezliği sonucu bugün hayatını kaybetti.

 Grekoromen Güreş Milli Takım eski Antrenörü ve Çaykurspor Grekoromen Güreş Antrenörü Rüstem KOYUNCU ‘nun Çaykur Emeklisi Nuri Koyuncu (81)  bir süredir tedavi görmekte olduğu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde solunum yetmezliği sonucu bugün hayatını kaybetti. 


 
Çaykurspor Grekoromen Güreş Kulübü Antrenör, Milli Güreşçi Rüstem Koyuncu’nun vefat eden babası, Nuri Koyuncu üç çocuk babasıydı. Milli güreşçiler Batuhan ve Nuri Koyuncu kardeşlerinde dedesi olan merhum Koyuncu’nun cenazesi, yarın (Salı günü) Artvin’in Hopa İlçesi, Sugören mahallesi merkez camiinde ikindi namazı sonrası kılınacak olan cenaze namazının ardından, Yeşilköy’deki aile kabristanlığında toprağa verilecek. 


 
HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.