Kweuke Atıyor Rize Kaybetmiyor!

Kweuke Atıyor Rize Kaybetmiyor!

Kweuke Atıyor Rize Kaybetmiyor!

 Kweuke Atıyor Rize Kaybetmiyor!


Çaykur Rizespor’un takım kaptanı Kweuke’nin kaydettiği 4 golde maç kaybetmedi.

Sezona sakatlık sorunu ile başlayan Kamerunlu futbolcu ilk çıktığı Gençlerbirliği maçında attığı gol ile yeşil – mavili takım üç puan kazanmıştı. Yeşil – mavili takım golcü oyuncusu daha sonra Trabzonspor deplasman maçında fileleri iki kez havalandırmış ve takımına bir puan kazandırmıştı.

Çaykur Rizespor ile beş yıllık yeni sözleşmeye imza atan Kweuke, beş hafta sonra Gaziantepspor deplasmanında kaydettiği gol ile takımını 1 – 0 öne geçirmiş, müsabakayı yeşil – mavili ekip 2 – 1 kazanmayı bilmişti. Kweuke’nin bu sezon toplamda dört golü bulunuyor.

Kaleci Dıallo Ayakta Tuttu!

Bu sezon bir çok maçta yediği gollerle eleştiri oklarını üzerine çeken Senagallı Milli kaleci Dıallo ilk kez Gaziantepspor maçında yaptığı kritik kurtarışlarla takımını ayakta tutan isim oldu.

Ev sahibi takımın bulduğu net gol pozisyonlarına dur diyen Dıallo, 18 hafta sonunda alınan deplasman galibiyetinde başrol oynayan isimlerden biri oldu.

Afrika Kupasına Gidecek.

Senegallı Milli kaleci Ocak ayında Gabon’da başlayacak olan Afrika Şampiyonasında ülkesinin formasını giyecek. Çaykur Rizespor ikinci devrenin ilk dört haftasında Dıallo’dan faydalanamayacak. Yeşil – mavili ekipte ayrıca Tunus Milli takım forması giyen Yakoubi’de Afrika Şampiyonasında ter dökecek diğer isim olacak.

Özgür Çek’in Dönüşü

Yeşil – mavili takımda ilk 11 şansı bulmayan Özgür Çek, Gaziantepspor deplasman maçında ortaya koyduğu futbol ve attırdığı iki gol ile parmak ısırttı.

Teknik direktör Hikmet Karaman’ın sol bek mevkiinde Iraklı İsmael’e şans vermesi ile uzun haftalar yedek kulübesinde demir adan Özgür Çek, hafta içi kupa maçı olan Kasımpaşa karşılaşmasında gösterdiği iyi performansın meyvesini lig maçında da hocasından almış oldu.

Hocasından aldığı ilk 11 şansını Gaziantepspor deplasman maçında olumlu kullanan sol kanat oyuncu Özgür Çek, Osmanlıspor lig maçında da ilk 11 oynaması bekleniliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.