Kweuke Golle Döndü!

Kweuke Golle Döndü!

Aylar sonra çift kalede yer aldı, bir gol attı, hocasından bol bol alkış aldı..

 Tam olarak hazır görüntü vermeyen Kamerunlu forvet oyuncusu Kweuke'ye en az 3 -4 hafta daha beklemek gerekiyor..

 
Kweuke Golle Döndü!
 
 
Mehmet Cengiz Tesislerinde ilk kez sahaya çıkan golcü futbolcu hazırlık maçında 7 ay sonra ilk golünü attı.
 
Galatasaray hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesislerinde sürdüren Yeşil Mavililer gündüz idmanının ardından akşam saatlerinde Paf ve A takım kadrosunda yer alan ancak önceki Akhisar maçında yer almayan oyuncuların karması ile yapılan Hazırlık maçında kadroda yer alan golcü futbolcu Kweuke  7 ay sonra ilk kez çıktığı sahada birde gol atarak 7 aylık aradan sonra gol ile buluştu.
 
       Patryk zoru gördü
 
Geçtiğimiz hafta 18 kişilik kadroda yer almayan Patryk ve Ahmet İlhan hazırlık maçında gösterdikleri performans ile Karaman”in gözüne girmeye çalıştılar. Mehmet Akyüz ise hazırlık maçının ilk yarısında birkaç kez Karaman tarafından uyarılmasına rağmen performansını artırmayınca ceza alarak yardımcı antrenör nezaretinde 15 dakika düz koşu yaptırıldıktan sonra yeniden hazırlık maçı kadrosuna alındı.  Akhisar maçında kadroda yer alan oyuncular ise dar alanda pas çalışması yaptıktan sonra dinlenmeye çekildi.

 
        Oynamayan gider
 
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman 29 kişilik kadroda yer alan her oyuncunun A takıma girmek için mücadele etmesi gerektiğini belirterek “ Burası çiftlik değil, tatil köyü hiç değil, her futbolcu aldığı paranın karşılığını göstereceği mücadele ile hak etmeli, kimse özel izine tabi değildir, Fink e gerekli ceza uygulanacak. Bu takımın sorumlusu benim ve burada benim kurallarım geçerli, bende tatil yapmak isterim ancak önce aldığımız paraların karşılığını vermek zorundayız” dedi.
 
       Zor maçlar bizi bekliyor
 
Teknik Direktör Hikmet Karaman Cumartesi günü oynayacakları Galatasaray maçının zor bir maç olacağını belirterek “ Kazanamayacağımız bir maç değil, önemli olan sahada mücadelemizi en üst seviyeye tutmak olmalı, Akhisar karşısında oynadığımız futbolun üstüne katkı yapmalıyız, Ardından Manisa Büyük Şehir Belediyesi ile Kupa maçımız var ve oradan Kayseri deplasmanına gideceğiz.  Bu süre zarfında eksiklerimizi iyi gidermek zorundayız” dedi.
 
Rizespor Gurbete Çıkıyor
 
Yeşil – mavili ekip Rize’den ayrılıyor.
 
Cumartesi akşamı İstanbul’da oynayacağı G.Saray maçı için cuma günü bu şehre uçacak olan ÇAYKUR Rizespor 10 gün sürecek olan gurbet yolculuğuna çıkıyor.
 
İstanbul - Manisa - Kayseri
 
Atmaca, Hafta sonunu İstanbul’da geçirecek. G.Saray maçı sonrası Manisa’ya geçecek olan kafile Çarşamba günü oynayacağı Manisa BŞB. Kupa maçı sonrası bu kez ligin beşinci haftasında deplasmanda karşılaşacağı Kayserispor maçı için bu şehre gidecek. Kayserispor maçı sonrası Rize’ye dönecek olan kafile yaklaşık 10 gün Rize’den ayrılmış olacak.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.