Lualua, Yarın Sahada Olacak mı ?

Lualua, Yarın Sahada Olacak mı ?

LuaLua Balkes Maçında Oynamak isteyecek mi? Teknik direktör Mehmet Özdilek, bu oyuncusu için" Görmem" lazım demişti. Şimdi gözler yarın oynanacak olan U21 maçında..

Ç.Rizespor’da süresiz kadro dışı bırakılan Lulau, salı günü kendisine yönetim tarafından verilen 10 günlük iznin ardından Rize’ye dönerek çalışmalara başladı.
 
 “Lualua’nın Affı Gündemde Değil, Önce Oynaması Lazım”
 
Konu hakkında kendisine sorulan soruyu yanıtlayan Ç.Rizespor teknik direktörü Mehmet Özdilek, “Benim Lualua ile ilgili kişisel hiçbir sorunum yok. Kadro dışına bırakmayla ilgili kararlarımız bir haftada, iki haftada değişebilecek kararlar değil. Bir haftadır yönetimden aldığı izin dolayısıyla İngiltere’deydi ve Salı günü itibariyle Rize’ye geldi. U21 takımımızla çalışmalarına devam edecek. Maç oynamasını gözlemleyeceğiz. Bu bir süreçtir ve bu süreci takip edeceğiz” dedi.
 
“Hepsini Görmek İstiyorum”
 
Öte yandan alt yapıdan A takıma çağrılan oyuncular hakkında kısa bir açıklama yapan Özdilek;” Genç arkadaşları bundan sonra da göreceğiz. Aşağıdan oyuncu isterken mevki olarak ta istiyoruz diyebilirim. Açıkçası hepsini görmek istiyorum ve değiştirerek bu oyuncuları alacağız” dedi.
 
Hatırlanacağı gibi geçen hafta alt yapıdan yetişen Bayram Çelik ile kulüp beş yıllık profesyonel sözleşmeye imza atmıştı. Genç stoper son oynanan Orduspor karşılaşmasında ikinci devre forma şansı bulurken, Stoper bölgesinde yer alan Godrey ve Vıera’nın Milli takımlarda bulunması nedeniyle A takımla birlikte idmanlara yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.