Mersin İdmanyurdu 2 - 0 Ç.Rizespor

Mersin İdmanyurdu 2 - 0 Ç.Rizespor

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Mersin İdmanyurdu ile Ç.Rizespor karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Mersin İdman Yurdu ilk yarı ve ikinci yarı bulduğu goller ile 2-0 kazandı.

Spor Toto Süper Lig üçüncü hafta mücadelesinde Mersin İdmanyurdu ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi.

5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Mustafa Kamil Abitoğlu'nun düdük çaldığı mücadelede sahadan galibiyet ile ayrılan taraf 2-0'lık skor ile Mersin İdmanyurdu oldu.

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 13. dakikada Servet Çetin ve 82. dakikada Sinan Kaloğlu kaydederken, konuk takım ise karşılaşma boyunca gol sevinci yaşayamadı.

Alınan bu sonucun ardından Mersin İdmanyurdu, puanını 4'e yükseltirken, Çaykur Rizespor ise 2 puanda kaldı. Ligde önümüzdeki hafta Mersin İdmanyurdu, Kardemir Karabükspor deplasmanına konuk olurken; Çaykur Rizespor ise, sahasında Bursaspor'u ağırlayacak.

MAÇ ÖNCESİNDE KORKULAN OLDU!

Mersin İdmanyurdu ile Çaykur Rizespor arasında Adana'da oynanan karşılaşma öncesinde, Adanalı taraftarlar ile Mersinli taraftarlar arasında olay çıktı. Mersin Stadı'ndaki zemin sorunu nedeniyle Çaykur Rizespor ile Adana'da oynanan maç için Mersin İdmanyurdu taraftarları, maça saatler kala trenle kente geldi.

Buradan otobüslerle maçın oynandığı Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı'na getirilen taraftarlarla maraton tribünü yakınlarında bekleyen Adanalı taraftarlar arasında gerginlik çıktı. Taraftarların birbirlerine taş atması üzerine polis ekipleri gruplara biber gazıyla müdahale etti. Müdahale sırasında bazı taraftarların sopalarla darbettiği bir polis havaya silah ateş ederek grubu dağıttı.

Bu arada, taraftarların taşındığı otobüslerin de camlarının kırık olduğu gözlendi.






HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.