Mete “ Gelecek sezon sıfır hata transferleri olacak”

Mete “ Gelecek sezon sıfır hata transferleri olacak”

Başkan vekili Halim Mete önceki yıllar liglerin ilk yarısında yaşanan stresi bu sezon ikinci yarıda yaşadıklarını artık stresten uzak sezon istediklerini söyledi.

 Çaykur Rizespor Başkan vekili Halim Mete son 3 sezondur süper ligde stressiz sezon geçiremediklerini belirterek “ Son iki yıl ligin ikinci yarısında yaşadığımız stresleri bu sezon görmeyeceğimizi düşündük, ancak ligin ikinci yarısında Kweuke ve Evran’ın sakatlıkları ile maalesef yine strese girdik. İyi mücadele ettiğimiz, hakem hatalarının olduğu, kendi hatalarımızdan kaynaklanan skorlar aldık. Bu tabii bizi strese soktu, önceki sezonlar ligin ilk yarısında yaşadıklarımızı bu sezon ikinci yarıda yaşıyoruz” dedi.



          Dersimizi aldık

Yapılan bazı transferlerin takıma olumlu yansımadığını belirten Mete “ Maalesef bu sezon takıma uyum sağlayamayan performanslarını artıramayan ve takıma katkısı olmayan oyuncular aldık, eski kadromuz ile bir şeyler yapmaya çalıştık. Transferlerde daha dikkatli olmamız gerek. Sezonun bitmesi ile birlikte yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız, artık sütten yandık ve yoğurdu üfleyerek yiyeceğiz, sıfır hata transferler yapmak istiyoruz” dedi.

      Son 3 maç önemli

Süper ligde artık 3 maçları kaldığını belirten Mete “ Henüz rahat değiliz, önümüzde Trabzon- Antep ve Başak Şehir maçları var, bu maçları en iyi şekilde tamamlamamız gerek. Hafta sonu Trabzon ile oynayacağımız maçta puan veya puanlar almak zorundayız. Ligi 40 puan veya üstünde tamamlamak istiyoruz. Mersin maçı ile kötü gidişe son verdik., artık iyi sonuçlar almak istiyoruz” dedi.

      Karaman ile 5 yıl

Başkan vekili Halim Mete teknik direktör Hikmet Karaman ”in sezon sonunda mukavelesinin dolduğunu belirterek “ Kendisi ile her hangi bir sözleşme yapmadık, ancak sözlü olarak kendisi ile 5 yıl anlaşma sağladık. Artık Rizespor olarak her sezon iki hoca değiştirme taraftarı değiliz, Hikmet Hoca ile uzun yıllar birlikte çalışmak istiyoruz. Yapacağımız transferler ile gelecek sezona damga vurmak istiyoruz” dedi.

       Hocanın raporu önemli

Başkan vekili Halim Mete bu sezon sözleşmeleri sona eren Viera, Eren, Slvestre, Koray, Sercan ve Deniz Kadah”in sözleşmelerinin yeniden uzatılıp uzatılmayacağı konusunda Teknik Direktör Hikmet Karaman “in vereceği raporun önemli olduğunu belirterek “ Elbette takımın başarısını istemek hakkımız, ancak takımda hocamız kimleri görmek istiyorsa onlar ile devam edeceğiz. Bu oyuncularımızın sezon sonu sözleşmeleri bitiyor. Hocamızın vereceği rapor konusunda bu oyuncularımız ile masaya oturacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.