Montassar Talbi :”Alanya maçıyla iyi bir çıkış başlatmak istiyoruz”

Montassar Talbi :”Alanya maçıyla iyi bir çıkış başlatmak istiyoruz”

Çaykur Rizespor’un Tunuslu oyuncusu Montassar Talbi basın mensuplarının sorularını cevapladı. 21 yaşındaki genç stoper Trabzonspor maçında iyi olduklarını fakat istedikleri sonucu alamadıklarını belirtti.

 Çaykur Rizespor’un Tunuslu oyuncusu Montassar Talbi basın mensuplarının sorularını cevapladı. 21 yaşındaki genç stoper Trabzonspor maçında iyi olduklarını fakat istedikleri sonucu alamadıklarını belirtti.

Çaykur Rizespor’un Tunuslu oyuncusu Montassar Talbi basın mensuplarının sorularını cevapladı. 21 yaşındaki genç stoper Trabzonspor maçında iyi olduklarını fakat istedikleri sonucu alamadıklarını belirterek :” Gerek teknik heyet gerek oyuncular olarak tüm kalbimizle bu maçı kazanmak için sahaya çıktık fakat işler istediğimiz gibi gitmedi ne yazık ki pozitif bir netice alamadık taraftarımızı sevindiremedik.

Bu karşılaşma çok önemliydi hem kulüp için hem taraftarımız için ama artık önümüze bakmak zorundayız önümüzde daha çok sayıda maç var ve Alanyaspor maçıyla iyi bir çıkışa başlamak istiyoruz. 

Sezon başından bu yana kendimi ilk maçım için hazırlıyordum. Gerek teknik  direktörümüz gerek heyet beni çok iyi karşıladılar sezon başından bu yana çok iyi pozitif enerji verdiler bana güvendiklerini hissettirdiler ve her seferinde bunu dile getirdiler o yüzden benim için çok önemliydi iyi başlamak. Bireysel anlamda çok konuşmak istemiyorum aslında takım olarak konuşabiliriz biz iyi işler yaptığımızı düşünüyoruz iyi bir ekibiz iyi mücadele ettik Trabzon maçında fakat istediğimizi bir türlü alamadık. 

  Biz savunma olarak 2 tane gol yemiş olsak ta iyi bir iş çıkardığımızı düşünüyorum Alanyaspor’a da biz kazanmak için puanlar için gideceğiz oradan alınacak 1 puanda çok önemli olacak bizim için biz orada elimizden geleni yapmak istiyoruz.  Rakibimiz her kim olursa olsun tabi ki Alanyaspor çok kaliteli ayaklara sahip çok kaliteli futbolculara sahip ama bizde onlarda aşağıya kalır değiliz iyi oyunculara karşı oynayacak olmamız bizi motive ediyor” dedi.
 
Fransa – Türkiye karşılaşmasınıda değerlendiren Montassar Talbi:”Ben özellikle konuya Türkiye açısından bakmak istiyorum. Kesinlikle çok iyi bir maç çıkardığını düşünüyorum Türkiye’nin özellikle savunma anlamında gördüklerim beni çok tatmin etti.

Takım olarak kesinlikle herkes birbirine kenetlenmiş ve grup halinde hareket eden bir takım vardı sahada savunma olarak ne yaptığını çok iyi bilen çok iyi organize olmuş bir takımdı ve grup liderliğini kesinlikle hak ediyor ve Avrupa şampiyonasında da çok iyi işler yapacağına eminim” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.