Nerdesin 12. Adam?

Nerdesin 12. Adam?

Bank Asya 1. Ligde maçlarını ortalama 3 bin seyirciye karşı oynayan Çaykur Rizespor, Göztepe karşılaşmasında taraftarın takımına sahip çıkmasını bekliyor.

Önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda spor otoriteleri tarafından Süper Ligin en güçlü adayları arasında gösterilen ve ligde 2. haftanın sonunda zirveye yerleşen Çaykur Rizespor, bu kez şeytanın bacağını kırarak önümüzdeki sezon Süper Ligde boy göstermek istiyor.  Süper Lig yolunda taraftarın takımına sahip çıkmasını bekleyen Yeşil Mavili ekip cumartesi günü 20.30'da ağırlayacağı Göztepe karşılaşmasında 12. adamın tribünleri doldurmasını bekliyor.

Konu hakkında Çaykur Rizespor'un futbol şube sorumlusu Oğuz Aydın, Göztepe karşısında taraftar desteğine ihtiyacı olduklarını söyledi.

Oğuz Aydın, bu sezon ligin oldukça zor geçeceğini, yakaladıkları liderliği sürdürmek istediklerini kaydetti. İlk 2 hafta sonunda bazı eksikliklere rağmen iyi mücadele ettiklerini belirten Oğuz Aydın, şöyle dedi: "Sakat oyuncularımız, sakatlıktan yeni çıkan ve tam hazır olmayan oyuncularımız var. Hazır hale gelmeleri ile daha da iyi olacağız. Her geçen hafta çok daha fazla mücadele eden bir ekip olmak için çalışacağız. Her hafta çok daha iyi bir takım izlettirmek istiyoruz^."

Göztepe ile sahalarında zorlu bir maça çıkacaklarını söyleyen Oğuz Aydın, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Takımların en büyük gücü taraftarlarıdır. Taraftarımızın bu sezonun ilk iki haftada alınan sonuçlara ve oynanan oyuna bakarak olumlu şeyler söylediğini duyuyoruz. Bu, motivasyonumuzu ve çalışma azmimizi artırıyor. Her geçen hafta üzerine koyarak ilerleyeceğiz. Daha da iyi olmak için uğraşacağız. Ancak en önemli gerçek, her maçta taraftar desteğine ihtiyacımızın olması. Göztepe maçında da onlardan destek bekliyoruz. Futbolcu kardeşlerimizi yalnız bırakmasınlar. Seyircimiz, sonuç ne olursa olsun, sahada koşan, yüreğini ortaya koyan bir takım izleyecek."

MEHMET AL: "GOLLERİMİN DEVAMI GELECEK"

Deplasmanda Adanaspor karşısında alınan galibiyette ilk golü atan Mehmet Al, Göztepe maçı için de iddialı konuştu. Mehmet Al, "Şimdi sahamızda Göztepe ile oynayacağız. Bu maçı kazanarak taraftarlarımıza hediye etmek istiyoruz. Adanaspor karşısında bu sezon ilk golümü attım. Gollerimin devamı gelecek" dedi.

OUSMAN JALLOW: "EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ TARAFTAR OLMALI"

Cumartesi akşamı Göztepe ile oynayacakları maçı değerlendiren Ousman Jallow ''Bu karşılaşmada en büyük gücümüz taraftarımız olmalı. Onların desteği ile galip geleceğiz'' dedi.

Rize'de kendisini ülkesinde gibi hissettiğini söyleyen Gambiya'lı oyuncu, "Rizeliler çok misafirperver ve Rizespor taraftarı çok büyük. Taraftarlarımız bana çok iyi davranıyor. Rize'de çok mutluyum" dedi.

Taraftarlara çağrıda bulunan Jallow ''Ligde ilk hafta kendi sahamızda Gaziantep Belediyespor ile berabere kaldıktan sonra deplasmanda Adanaspor'u yenerek gücümüzü gösterdik. Şimdi Göztepe ile oynayacağız. Rakibimiz lige iyi başlayamadı ama güçlü ve organize bir takım. Sahamızda ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Bunun içinde taraftarımızın stadı doldurmasını istiyoruz. Onların vereceği destekle kazanarak yolumuza devam edeceğiz'' şeklinde konuştu..


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.