Oğuzhan Berber Rizespor İle Bağlarını Kopardı!

Oğuzhan Berber Rizespor İle Bağlarını Kopardı!

Geleceğin yıldızı diye transfer edilmiş, son iki sezon A.Demirspor ve Altınordu takımlarında kiralık olarak forma giymişti..

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, MUSTAFA DENİZLİ DÖNEMİNDE YÜKSEK BİR BONSERVİS BEDELİ KARŞILIĞI DENİZLİSPOR'DAN Ç.RİZESPOR'A TRANSFER EDİLEN OĞUZHAN BERBER'İ KADROSUNA KATTI..

 O Yıldız Adayı Rizespor İle Bağlarını Kopardı!

 Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, geçen sezon Elazığspor’da forma giyen deneyimli forvete dönük orta saha oyuncusu Mehmet Çakır’la 1 yıllık, Çaykur Rizesporlu sol bek Oğuzhan Berber’le ise 1+1 yıllık sözleşme imzalayacaklarını belirtti. Bu iki futbolcu bugün öğlen saatlerinde Samsunspor Nuri Asan Tesisleri’ne gelerek ön protokol imzaladı.
Samsunspor’un transfer gündemi hakkında değerlendirmelerde bulunan Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, “Elazığspor’dan Mehmet Çakır ve Rizespor’dan Oguzhan Berber’le ön protokol imzaladık. Oğuzhan’la 1+1 Mehmet Çakır ile de 1 yıllık resmi sözleşme imzalayacağız. Ivanov Ağustos ayının sonuna doğru Türkiye’de olacak. Tedavisi hala devam ediyor. Kasım sonu gibi takımla sahaya çıkacak. İvanov bu sene de Samsunspor kadrosunda olacak. Bundan sonraki transfer çalışmalarımız forvet oyuncusu üstüne yoğunlaşacak. Forvet oyuncusu transferini de kısa sürede çözmeyi planlıyoruz. Kamp sırasında büyük ihtimalle bir forvet oyuncusuyla anlaşacağız. 4 Temmuz’da Kocaeli Kartepe’de başlayacak olan kampta daha önceden anlaşmaya varıp ön protokol imzaladığımız futbolcularla kampta toplu bir imza töreni yapacağız” dedi.

GENÇ FUTBOLCULAR ÇALIŞTI

Günü tek idmanla geçiren Samsunspor, genç futbolcular ağırlıklı bir kadroyla çalışmasına devam etti. Futbolcular antrenör Kenan Yelek ve Yunus Şenocak eşliğinde düz koşu, taktik ve 5’e 2 top kapma çalışması yaptı.

Samsunspor Samsun’daki son idmanını yarın sabah saatlerinde Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleştirecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.