Onur Trabzon'a döndü ama...

Onur Trabzon'a döndü ama...

Trabzonspor'da kaleci Onur Kıvrak'ın durumu henüz netleşmedi.

 Sportif Direktör Süleyman Hurma ile yaşadığı tartışmanın ardından Makedonya'daki kamptan ayrılan tecrübeli kaleci Trabzon'a döndü.

Şimdi ise yönetimin atacağı adımlar bekleniyor.

Onur Kıvrak'ın öncelikle başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile biraraya geleceği belirtiliyor. Ardından Sportif Direktör Hurma ve teknik direktör Şota ile görüşmesi beklenen kaptan ile ilgili son kararı ise yönetim kurulu verecek.

Kaleci Onur Kıvrak ile ilgili bu gelişmeler yaşanırken, Trabzonspor'un Kosta Rikalı kaleci Esteban Alvarado ile prensip anlaşmasına vardı.

Hollanda ekiplerinden AZ Alkmaar ile sözleşmesi sona eren 26 yaşındaki kaleci ile yakın zamanda sözleşme imzalanması bekleniyor.

Öte yandan Trabzonspor uzun süredir planladığı forvet transferi içinse yeni bir ismi gündemine aldı. Geçmişte Trabzonspor ile adı anılan Dame N'Doye ile yeniden görüşmelere başlandı. Bonservisi Hull City'de bulunan Senegalli oyuncu ile görüşmeler devam ediyor.

Karadeniz temsilcisi stoper mevkiini de Zambrano ile güçlendirmeyi planlıyor. Almanya'ya giden Süleyman Hurma, Zambrano'nun kulübüyle görüşecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.