Oynamadan 5 Kuruş Almam !

Oynamadan 5 Kuruş Almam !

Çaykur Rizespora transferin son günüde gelen ve sakatlığı nedeniyle henüz forma şansı bulamayan Serhat bugüne kadar sakatlığı olduğu için Klüpten hiç bir para talebi olmadığını ve oynamadan da 5 kuruş almayacağını söyledi.

2. KEZ GELMENİN GURURUNDAYIM

Çaykur Rizespor’un transferin son gününde transfer ettiği ancak sakatlığından dolayı henüz oynayamayan Serhat Akyüz önemli açıklamalar yaptı. Yeşil-mavililerin 4 yıl aradan sonra 2. kez transfer ettiği tecrübeli futbolcu her şeyi açıkça konuşarak önemli mesajlar verdi. Rizespor’u 2. kez gelmenin onurunu ve gururunu duyduğunun altını çizen Serhat Akyüz mutlu olduğunu söyledi.

ÖNEMLİ DEĞİL DEDİLER

Yeşil mavili ekibe uzun bir aradan sonra yeniden dönen Rizespora gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Serhat “ İstanbul Büyük şehir’de sezon bitince ufak bir sakatlığım vardı. Oradaki doktorlar önemli bir şey olmadığını ve 15 gün dinlendiğimde bunun geçeceğini söylediler. Sonrasında yeni sezon hazırlıkları için yurt dışında kampta ağrım oldu. Bırakıp Türkiye’ye döndüm sonrasında da oradan ayrıldım. Gayet iyiydim. O süreçte zaten 2 ay gibi bir boşluk oldu. Yani yeterince dinlendim. Bir sakatlığımda olmadı ”dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.