Özdilek: 'Bahaneler Değil, Çözüm Üreteceğiz'

Özdilek: 'Bahaneler Değil, Çözüm Üreteceğiz'

Sivasspor maçı hazırlıklarını değerlendiren Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, bahane değil, çözüm üreteceklerini söyledi.

Çaykur Rizespor Mehmet Cengiz Tesisleri’nde basın mensupları ile bir araya gelen Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Sivasspor maçı hazırlıklarını değerlendirdi. Ligin iyi takımlarından bir tanesine karşı oynayacaklarını belirten Özdilek, "Liban Abdi, Kağan ve Ümit'in sakatlıkları devam ediyor. Sivasspor maçında bizimle birlikte olamayacaklar. Bu hafta ligin iyi takımlarından bir tanesine karşı oynayacağız. Bu yıl sezona istedikleri gibi başlayamayan, geçtiğimiz yılın flaş takımına karşı oynayacağız. Bu sene ligde iç saha dış saha avantajı diye bir şey yok. Dolayısı ile oraya giderken tek düşüncemiz galibiyet olacak. Geçtiğimiz hafta evimizde 1 puan aldığımızı düşünürsek, orada alacağımız galibiyet bizi yukarıya taşıyacak" dedi.

"ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ"

Özdilek, ligde istedikleri konumda olmadıklarını, yukarılara çıkmak için Sivasspor karşısında galip gelmeleri gerektiğini vurgulayarak, "Yetenekli, geçtiğimiz yıldan bu yana birlikte oynayan, oyun anlayışı olan, iki seneden bu yana aynı hoca ile çalışan bir rakibe karşı oynayacağız. Onların da içeride zor gol atan ama dışarıya karşı güçlü bir görüntüleri var. Bizim de içeride kötü sonuçlar alıp dışarıda iyi bir görüntü veren bir takımımız var. Her iki takımın amacı da kazanmak olacaktır. Biz kendi açımızdan baktığımızda kazanmak için orada olacağız. Fazla dinlenme zamanımız olmadı. Önümüzdeki hafta da dolu dolu geçecek. Haftayı daha sağlıklı geçirme adına Sivas’tan puan ya da puanlarla dönmek bizi mutlu edecektir. Onun dışında her şekilde hazırız. Bahaneler üretmeyeceğiz. Hep çözüm üreteceğiz. Her oynadığımız maçtan mutlaka dersler çıkartmalıyız. Bu dersleri de çıkartıyoruz. Sivasspor maçı ile ilgili tek düşüncemiz kazanmaktır. Ümit ediyorum ki kazanıp döneceğiz" diye konuştu.

Özdilek, ayrıca kadro dışı bırakılan Lualua'nın A2 takımı ile çalışmalara başlayacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.