Özdilek:'Sürprizle Karşılaşmak İstemedik'

Özdilek:'Sürprizle Karşılaşmak İstemedik'

Çaykur Rizespor, Ziraat Türkiye Kupası 3. tur karşılaşmasında sahasında ağırladığı Sebat Proje Trabzon Akçaabat’ı 4-1 mağlup ederek gruplara yükseldi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, oyuncularını maç içerisindeki ciddiyetlerinden dolayı tebrik etti. Guruplara kaldıkları için mutlu olduklarını belirten Özdilek, “Maç öncesi bir sürprizle karşılaşmak istemediğimi söyledim. Kupada daha zorlu bir süreç başladı. Beş sakatımız var. Bu maçta da sakatımız olabilir. Zor bir sürece giriyoruz. Zaman içinde kadro anlamında bunu çözebilir miyiz diye bakacağız. Bugün rakibi ciddiye aldık. Sürprizler oldu. Biz bu sürprizi yaşamak istemedik. Maçta zaman zaman zorlandık. Golü bulduktan sonra daha rahat oynadık. Bugün mutluyuz yarından itibaren Erciyes maçını düşüneceğiz. Oyuncuların ciddiyetinden memnunum onları kutluyorum” diye konuştu.

SEBAT PROJE TRABZON AKÇAABAT CEPHESİ

Sebat Proje Trabzon Akçaabat Teknik Direktörü Gökhan Beklemiş ise rakibin gücünü bildiklerini söyleyerek, “Ortaya koyduğumuz mücadeleden memnunum. Bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.