Pazarspor Aykut Civelek ile anlaştı

Pazarspor Aykut Civelek ile anlaştı

2004 yılında Pazarspor alt yapısında göreve başlayan ve 2010 yılında profesyonel olarak şampiyonluk gören Aykut Civelek Pazarspor ile bir yıllık anlaşmaya imza attı.

 Pazarspor alt yapısından yetişen Civelek, Giresunspor, Orduspor ve 1461 Trabzon turlarının ardından yeniden yuvasına dönüş yaptı. Başarılı sol bek oyuncusu ile bir yılık daha anlaşmaya varıldı. 

 
Yapılan görüşmelerin ardından anlaşılan oyuncunun imza töreninin ardından açıklama yapan Başkan Hüseyin Yangın, “Aykut hem iç hemde dış transferimiz gibi oldu. Kendisi ile anlaşırken dışardan yapmış olduğumuz bir transfer bazında ekonumik olarak anlaştık. Her ne kadar bizi zorladı ise de üzmedi. Kendisine teşekkür ediyorum takım kaptanı olarak aramıza katıldığını da belirtmek istiyorum.” dedi.
 
Bu sezon kurulacak olan takımın önemli bir parcası olacağını ifade eden Başkan Yangın, “Sayın bakan'ımızın dile getirdiği bölgemizin sporcularına daha fazla önem verme misyonumuz gereği de önemli isimlerden biri. Hem mevkisi hem de genç ve tecrübeli olması itibarı ile önemli bir oyuncumuz. Rizespor ile girdiğimiz lokomotif takım konseptinde ileriki zamanlarda Çaykur Rizespor'da forma şansı yakalayabilecek olması da kendisini transfer etmemizde rol oynamıştır. Kendisine başarılar dilerken başarılı bir sezon geçirmesini de temenni ediyorum.” dedi.
 
Aykut Cicelek ise şunları söyledi; “Başkan'ımız güzel bir yaklaşım ile bana teklifde bulundu, bunun içinde Pazarspor'a döndüğüm içinde mutluyum. Sözümüzü verdik inşallah yerine getirmekde nasip olur ve her şey güzel olur. Sakatlıksız sorunsuz sonundada şampiyonluk olan bir sezon olursada bizim için iyi olur.”
 
Profesyonel takım Sorumlusu Musa Tafralı da yaptığı açıklamada, "Aykut'u yeniden aramızda görmekten mutluyuz. Dışarıda oynarkende sürekli takip ettiğimiz bir oyuncumuzdu. Futbolu ve ahlakı ile Pazarspor'a yakışan bir oyuncu olduğu içinde kendisine teşekkür ediyoruz. İnşallah her şey güzel olacak bu sene onun içinde güzel bir yıl geçirmesini temenni ediyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.