Pazarspor transferlerine devam ediyor

Pazarspor transferlerine devam ediyor

BİR GOLCÜ DAHA GELDİ

 BİR GOLCÜ DAHA GELDİ

Pazarspor forvet hattını İlhan Faruk Güler ile güçlendirdi. Avanos da kamp çalışmaları devam ederken yeni  sezonun kadrosunu oluşturmak adına yönetim kuruluda harıl, harıl çalışmakta. Bu kapsamda gol yollarına deneyimli oyuncu İlhan Faruk Güler ile bir yıllık anlaşma imzalandı. 1989 doğumlu tecrübeli gol ayağı İlhan; Bursa Nilifer, Düzce, Orhangazi, Dardanelspor A.Ş Bayrampaşa, ve Tire 1922 takımlarının formasını giyinmiş. 2. Ligde 39, 3. Ligde 141 maça çıkmış olan yeni transferimiz 41 gole’ e de adını yazdırmış.



 
Futbol Şubesi As Başkanı İbrahim Karabekir; iç transferimizi sorunsuz tamamlamamızın ardından dış transferde yoğun çalışmalarımız ile kadromuzu şekillendiriyoruz. Amacımız bizi hedeflerimize ulaştıracak güçlü bir kadro kurmak teknik ekibimiz ile koordineli bir şekilde ihtiyacımız olan mevkilere transferlerimizi yapmaktayız. Artık kadromuz şekillenmeye başladı. Son transferlerimizde takıma direk katkı sağlayacak nokta transferler olacaktır” dedi.  
 
 
 
OĞUZHAN DEMİRER İLE ANLAŞMAYA VARILDI
 
Nevşehir Avanos da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Pazarspor dış transferde orta sahaya Oğuzhan Demirer’i transfer etti.
 
Teknik direktör Hakan Tecimer’in milli takımlardan da takip ettiği oyuncu ile iki yıllık sözleşme imzalandı. Bu gün Futbol Şubesi As Başkanı İbrahim Karabekir ile yapılan görüşmeler neticesinde her konuda anlaşmaya varılan oyuncu  sözleşmesini imzalayıp Avanos kampına katılmak için yola çıktı. 1994 doğumlu orta saha oyuncusu Gölcükspor forması ile 3. Ligde 88 maçta forma giyinip 6 gole de adını yazdırmış.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.