Pazarspor'da Kenan Gönen dönemi

Pazarspor'da Kenan Gönen dönemi

Pazarspor'da önceki gün teknik direktörlük teklif edilen ancak kabul teklifi etmeyen Oktay Çevik'in Ardından,teknik direktörlüğe getirilen Kenan Gönen bugün Pazar'a gelerek imzayı attı ve ilk idmanına da çıktı.

Kulüp basın sözcüsü Erdoğan Pınar, Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçının ardından teknik direktör Erdem Acar'ın görevden ayrıldığını hatırlatarak, ''Acar'ın görevinden ayrılmasının ardından bir takım görüşmelerimiz oldu. Geçtiğimiz sezon bizimle birlikte olan Kenan Gönen ile yeniden anlaşmaya vardık. Kendisiyle sezon sonuna kadar anlaşma imzaladık. Hocamız, takımın başında ilk idmanına bugün çıkacak'' dedi.
    
Pınar, Pazarspor'u tanıyan bir hocayla anlaştıklarını ifade ederek, ''Hocamızı 6 ay aradan sonra tekrar takımın başına getirdik. O bizi, biz de onu yakından tanıyoruz. O, geçen sezon yaptıklarıyla tanınan bir hoca. Hocamızı aramızda gördüğümüz için mutluyuz'' diye konuştu.

Öte yandan; Erzurumspor maçının ardından istifa eden teknik direktör Erdem Acar’ın yerine hoca arayışına giren Pazarspor, ilk teklifi götürdüğü Oktay Çevik’ten olumsuz cevap almıştı.

Pazarspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan teknik direktör Kenan Gönen, 3 puanlı ligde henüz kaybedilmiş çok şeyin olmadığını ifade ederek,“Geçen sene çok zor şartlar altında önemli görevler yaptık burada. İnşallah o mücadelemizi artırarak devam ettireceğiz hep beraber. Omuz omuza verebilirsek güzel işler yapabiliriz. Geçen seneki çıkışımızı yakalayabilirsek 3 puanlı bu sistemde üst tarafları zorlayacağımızı düşünüyorum. Kaybedilmiş çok şeyimiz yok.”ifadelerini kullandı.

Pazarspor Basın Sözcüsü Erdoğan Pınar da yaptığı konuşmada, Pazarspor’un lige belli hedef çizgisinde başladığını vurgulayarak, “İlk haftalarda birçok iş iyi gitmesine rağmen, özellikle son haftalarda kısmen beceriksizlik ve kısmen şanssızlığa kötü futbol da ilave olunca maalesef bir kan değişikliğine ihtiyaç duyduk. Daha önce yine aynı süreci yaşamış olduğumuz ve o kan değişikliğinde aynı süreci yaşadığımız Kenan hocamıza Başkanımız Hüseyin Yangın bir teklifte bulundu ve bu teklif sonrasında hocamızla yeniden anlaştık. Bu kan değişikliğinin takıma olumlu katkı yapacağı ümidiyle kendisine hoş geldin diyoruz.” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.