Reto Ziegler'den Trabzonspor Açıklaması

Reto Ziegler'den Trabzonspor Açıklaması

Fenerbahçe'nin son transferlerinden Reto Ziegler sarı-lacivertli camiaya geldiği ilk günden bu yana çok iyi karşılandığını ve çok mutlu olduğunu söyledi. İsviçreli futbolcu şunları söyledi:

"Fenerbahçe'de çok iyi karşılandım. Takım arkadaşlarım sanki aileden bir parçaymış gibi çok iyi bir karşılama hazırladılar. Burada çok iyi bir aile ortamı buldum. İlk günden beri benim adıma her şey güzel bir şekilde gidiyor"

ORDUSPOR MAÇI HAKKINDA

"Zor bir maçtı zaten, zor olacağını da biliyorduk. önemli olan kazanmaktı, kazandığımız için mutluyuz. Bundan sonrasına iyi devam edeceğiz, Ligin ilk maçında en iyi futbolumuzu oynayamadık, ama elimizden gelenin en iyisini yaptık. 3 puan almamız gerekiyordu bunu aldığımız için mutluyuz"

BOŞ TRİBÜNLER HAKKINDA

"Futbol kariyerimde ilk kez boş tribünlere karşı oynadım. Farklı bir deneyim oldu benim için ama bunlar da önemli çünkü Biz Fenerbahçe'yiz, Fenerbahçe için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Öyle de olması lazım, kulübün büyüklüğü de bunu gösteriyor"

SAMANDIRA'DAN COŞKULU UĞURLAMA HAKKINDA

"Hiç böylesine yoğun bir taraftar grubu, böyle bir tezahürat görmedim. İtalya'da bir takım derbi maçlarda yoğun tezahürat eşliğinde tesislerde çıkıp maçlara gidiyorduk. Ama ilk defa böyle bir coşkulu uğurlama gördüm. Gerçekten çok etkileyici bir taraftar grubu var. Maçı oynarken de stadın dışında toplanan taraftarların yaptıkları tezahüratları duyuyorduk, bu da gerçekten inanılmazdı.

TRANSFERİYLE İLGİLİ

"Trabzonspor'un bir ilgisi vardı. Ama şöyle, 1 gün içerisinde bitmesi gereken bir transfer gibiydi. Biraz acele etmemiz gerekiyordu. Ben çok fazla acele etmek istemedim. F.Bahçe'nin Ocak ayında bana ilgi gösterdiğini biliyordum. Hocanın da beni yakından tanıdığını istediğini ve yakından takip ettiğini biliyordum. F.Bahçe'nin de büyüklüğü ortada; ben doğru karar verdiğimi düşünüyorum. Şu ana kadar herşey çok iyi gidiyor. Çok mutluyum. Doğru bir seçim yaptığımı düşünüyorum"

BAŞKANIN DURUMU VE GOLDEKİ SEVİNÇ HAKKINDA

"Saha içerisinde oynayan oyuncular durumun kötü olduğunu, yardımcı olmamız gerektiğini biliyoruz. Cristian attığı golden sonra böyle bir sevinçte bulundu. Bizler de başkanımıza olabildiğince yakın olup, ne yapabilirizi düşünüyoruz, elimizden geldiğini yapmaya çalışıyoruz. Bu şekilde bir tepki gösterdik. Oyuncular olarak işin bilincindeyiz, neyin ne olduğunun da bilincindeyiz. Bize düşen görevi de biliyoruz. Böyle bir gol sevinci çıktı, hepimiz de iştirakte bulunduk gol sevincine"

ANDRE SANTOS İLE KIYASLANMASI HAKKINDA

"Ofans yapmasını seven bir bek oyuncusuyum. Burada bunu gösterebileceğime inandığım bir ortam var. Hocamızın da bekler üzerinde ağırlık verdiğini biliyorum. İlk maçım için fena olmayan bir performans gösterdiğimi söyleyebilirim. Zaman geçtikçe ben onlara onlar bana alıştıkca gözle görülür bir şekilde daha iyi bir gelişme olacak.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.