Rize 9. Veteranlar Futbol Turnuvası Başlıyor

Rize 9. Veteranlar Futbol Turnuvası Başlıyor

Bu yıl 9. Su düzenlenecek olan Rize veteranlar & mastırlar futbol turnuvası için start verildi. Organizasyon komitesini Abdullah Kalafatoğlu , Tahir Karafazlı ve Hakan Turanlı tarafından oluşturuldu. işte turnuvanın detayları..

 Organizasyon kurulu  tarafından yapılan açıklamaya göre  bu yıl turnuvaya  AYDER SU ismi verileceği belirtildi. Hayırsever iş adamı Cemal Cahit AKBENİZ in maddi yardımlarıyla bu yıl turnuvaya katılan takımlara forma hediye edilecek olan turnuva maçları Derepazarı ilçe stadında oynanacaktır.Gençlik spor il müdürlüğü ve taban birliklerinin destekleriyle gerçekleştirilen organizasyon her yıl büyüyerek daha fazla takımın katılımı ile gerçekleştirmektedir.

Geçen yıl organize edilen vateranlar  & mastırlar futbol turnuvasına hatırlanacağı üzere ÇAYKUR RİZESPOR  teknik sorumlusu sn. Hikmet KAHRAMAN’da katılıp ilk maçta talihsiz bir sakatlık yaşamıştı. Geçen yıl turnuvaya toplam 9 takım katılmış ve Ardeşen veteranlar takımı şampiyon olmuştu.Organizasyon kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre katılım ücreti  geçen yıl olduğu gibi 1000 tl  olacağı, ancak sponsor arayışlarının devam ettiği eğer sponsor bulunabilirse bu ücretinde takımlardan alınmayacağı belirtildi.
Nurnuvaya 1980 doğumlu ve daha yaşlılar oynayabilir Turnuva kura çekim tarihi 5 ağustos 2017 olarak belirtilen turnuvaya bu tarihe kadar katılmak isteyen takımların başvurabileceği belirtildi. Turnuvaya katılmak isteyenlerin ( veteranlar ligi rize ) facebook adresinden yada
( 0533 387 66 76 – 0543 668 10 85 –0553 236 50 34 ) Telefon numaralarından başvurularını yaptırabileceklerdir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.