Rize Bize Güvensin

Rize Bize Güvensin

İlk maçların her zaman zor olduğunu kaydeden Çaykur Rizespor kulüp futbol şube sorumlusu Oğuz Aydın, " Çok kaliteli ve genç bir kadroya sahibiz. Camia bu kadronun başarılı olacağına inanarak destek versin" dedi.

Bank Asya 1. Lig'in ilk haftasında sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da, kulüp futbol şube sorumlusu Oğuz Aydın, yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

 

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile yaptıkları hazırlık maçı ile takımın son halini gördüklerini belirterek, ''Çok koşan, iyi mücadele eden bir ekibiz. Oldukça genç bir ekibimiz var. Uzun süreli kamp çalışması ve hazırlık maçları ile uyum sürecini atlattık. Trabzonspor maçında ufak tefek hatalar dışında iyi oynadık'' dedi.

Sezon başlangıçlarının çok önemli olduğunu ifade eden Aydın, ''Sezona kendi sahamızda ve seyircimizin önünde başlayacak olmak avantaj. Ancak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, geçen sezon kadrosunu koruyarak önemli bir başarıya imza attı. Biz de hedeflerimiz doğrultusunda çok alternatifli bir kadro kurduk. İlk maçlar her zaman çok zordur. Taraftarımızın desteği ile bu zorluğu aşacağımıza inanıyorum. Yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Taraftarlarımızın ilk maçta bizi yalnız bırakmamasını bekliyoruz'' diye konuştu.

Aydın, transferi tamamladıklarını kaydederek, şunları belirtti: ''Serhat Akyüz'ü kadromuza katarak defans hattını güçlendirdik. Serhat transferi ile transferi noktaladık. Kadromuzun bizi başarıya taşıyacağına inanıyorum. Çok kaliteli ve genç bir kadroya sahibiz. Camia bu kadronun başarılı olacağına inanarak destek versin.'

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.