Rize Futsal Ligi’nde 2. Hafta maçları oynandı

Rize Futsal Ligi’nde 2. Hafta maçları oynandı

2014-2015 Futbol Sezonu Rize Futsal Ligi 2. Hafta karşılaşmaları tamamlandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Genel Direktörlüğü tarafından organize edilen ve Rize’de Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ile TFF Futbol İl Temsilciliği tarafından organize edilen Rize Futsal Ligi 2. Hafta karşılaşmaları oynandı.

2 grupta toplam 8 takımın mücadele ettiği ligde, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Merkez Kampüs Spor Salonunda oynanan 2. Hafta ilk maçında Kopuzlar Vakfı Veliköyspor ile Alipaşaspor karşı karşıya geldi. İlk devresi 7-1 Veliköyspor’un üstünlüğü ile biten maçın sonunda ise Veliköyspor salondan 11-3 galip ayrıldı. Veliköyspor’un gollerini Birol Yılmaz (3), Ensar Akgün (2), Hayri Bayraktar (2), Süleyman Doğan, Enes Kopuz, Tugay Kopuz ve Muzaffer Topçu kaydetti. Alipaşaspor’un gollerini ise Enes Midilli, Ercan Bulut ve Yücel Saddam Odabaş kaydetti.

Günün ikinci maçında Derepazarıspor ile Madenli Belediyespor karşı karşıya geldi. Maçın ilk devresi 3-2 Madenli Belediyespor’un üstünlüğü ile tamamlanırken, maçın sonunda Madenli ekibi skoru 10-3 yaptı. Madenli Belediyespor’a galibiyeti getiren golleri Osman Burak Tüylüoğlu (5), Muhammer Demir (2), Sefacan Doğru, Timuçin Yılmaz ve Muhammet Köse kaydetti. Derepazarıspor’un gollerini ise Oğuz Selim Sarı (2) ve Ahmet Talip Birdal kaydetti.

Günü diğer maçlarında ise İl Özel İdarespor rakibi Filizçayspor’u 14-6 mağlup ederken, Telekomspor ise rakibi Kalecikspor’u 7-4 mağlup etti. 2. Hafta maçları sonunda Veliköyspor 6 puan, İl Özel İdarespor 6 puan, Alipaşaspor 3 puan, Telekomspor 3 puan ve Madenli Belediyespor 3 puan topladı. Derepazarıspor ile Filizçaysporise puan elde edemedi.

Ligde son hafta karşılaşmaları 5 Mart Perşembe günü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Merkez Kampüs Spor Salonunda oynanacak. Son maçların ardından grup birincileri olan takımlar arasında 11 Mart Çarşamba günü saat 18.00’de final maçı yapılacak.

3. HAFTA KARŞILAŞMALARI (5 MART PERŞEMBE)

17.00 Madenli Belediyespor – Kopuzlar Vakfı Veliköyspor
18.00 Alipaşaspor – Derepazarıspor
19.00 Kalecikspor – İl Özel İdarespor
20.00 Filizçayspor – Telekomspor


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.