Rize'de birlik, beraberlik!..

Rize'de birlik, beraberlik!..

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Rizespor ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi.

Spor Toto Süper Lig'de 2014/15 sezonunun açılış maçında Çaykur Rizespor evinde Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanan mücadele 1-1 sona erdi ve iki takım da birer puanı hanesine yazdırdı.

Orta saha mücadelesi ile geçen ilk yarım saatin ardından, Gençlerbirliği 31. dakikada Guido Koçer'in golü ile öne geçti. İlk yarı 1-0 Ankara ekibinin üstünlüğü ile sona ererken, 61. dakikada Rizespor, Ümit Korkmaz'ın sayısı ile beraberliği yakaladı. Kalan dakikalarda iki ekip de yakaladığı pozisyonlardan yararlanamazken, mücadele 1-1 sona erdi.

Öte yandan Rizespor'un, Beşiktaş'tan yeni transferi Filip Holosko, mücadelenin ikinci 45 dakikasında sahada yer aldı. Gençlerbirliği'nin gurbetçi transferi Guido Koçer ise, kırmızı-siyahlı forma ile sahaya çıktığı ilk maçta ağları sarsarak iyi bir başlangıç yaptı.

Bu sonucun ardından iki takım da sezonu puanla açmayı başardı. Ligin 2. haftasında Rizespor deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacakken, Gençlerbirliği ise evinde Bursaspor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.