RİZE'DE KURUMLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ

RİZE'DE KURUMLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Voleybol İl Temsilciliğinin düzenlediği Kurumlar arası Voleybol turnuvası Erkeklerde 12, Bayanlarda 4 takımın katılımı ile yapıldı. 08-25 Mayıs 2017 tarihlerinde Tevfik İleri Anadolu Lisesi Spor Salonu ve Yenişehir Spor Salonunda oynanan müsabakaların sonunda Bayanlarda ve Erkeklerde Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü 1.ci oldu.

 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Voleybol İl Temsilciliğinin düzenlediği Kurumlar arası Voleybol turnuvası Erkeklerde 12, Bayanlarda 4 takımın katılımı ile yapıldı.

08-25 Mayıs 2017 tarihlerinde Tevfik İleri Anadolu Lisesi Spor Salonu ve Yenişehir Spor Salonunda oynanan müsabakaların sonunda Bayanlarda ve Erkeklerde Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü 1.ci oldu.




 
Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK, Rize Milli Eğitim Müdürü Mustafa KALENDER, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Cafer KÜÇÜKMUSTAFA tarafından verildi.

 
 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK yaptığı açıklamada " Rize’de sporun tüm branşlarına her yaş kesiminden büyük ilgi ve alaka var bu bağlamda bizlerde kurum olarak hem altyapı hem de bu tür sportif faaliyetlere ağırlık veriyoruz. Kurumlar arası voleybol turnuvasında kurumlar arası birlik ve beraberliği, çalışanlarımızın arasındaki kaynaşmayı sağlamayı amaçladık.  Bugün burada bulunan ve müsabakaları izleyen seyirci ve aile bireylerimiz, bize amacımıza ulaştığımızın ve ne kadar doğru yolda olduğumuzun göstermiştir. Kurumlar arası Voleybol turnuvasına katılan ve dereceye giren takımları tebrik ediyorum, bundan sonra da kurumlarımıza yönelik bu tür etkinliklerin devam edeceğiz. " dedi.
Şampiyonada dereceye girerek kupa ve madalya kazanan takımlar büyük bir sevinç yaşadı.





 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.