Rize'de Maç Sonrası Açıklamalar

Rize'de Maç Sonrası Açıklamalar

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Çaykur Rizespor kendi evinde Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalarak 1 puana razı oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, “İlk haftaların günahı olur. Daha çok çalışıp daha iyi olacağız” dedi.
Liglerin ilk maçlarının hep zor olduğunu söyleyen Özdilek, “Bahane olsun diye söylemiyorum. İlk maçlar zordur. Maça bakınca beklentinin altında kaldık. Oyunun bazı bölümleri ritmi yükselttik. İlk yarı kayıptık, maçı kaybedebilirdik de. En azından kazanamıyorsan kaybetmemekte iyidir. Eksiklerimiz var, daha çok çalışmalıyız. Oyuncularımın ikinci yarıdaki iştahlarından memnunum. Bazı oyuncular beklediğimizin altındaydı. Bunu da ligin ilk maçı olmasına bağlıyorum. Milli takım arası bize iyi gelecek. Kendimizi biraz daha geliştirmeliyiz. Çok pas hatası yaparak tercihleri yanlış yaptık. Kenardaki oyuncuların daha hareketli olması gerekli. Açık ve net olarak ilk yarıda sıkıntılar görüldü. İkinci yarıda Holosko ve Ümit oyuna hareket getirdi. Bir puan değerlidir. Uzun vadede bu bize artı olarak gelecek. Hazır mıyız? Değiliz. Oyuncuların mücadelesinden memnunum. Daha iyi olacağız. Çok ucuz bir gol yedik. Futbolun içinde bunlar var. Bakıldığı zaman beklenmedik performans düşüklükleri vardı. Bunları yukarı taşıyacağız. İlk haftaların günahı olur. Topun hep peşinden koştuk. Ya topun peşinden koşarsın ya da top sende olur. Daha üretken olacağız” diye konuştu.

GENÇLERBİRLİĞİ CEPHESİ

Gençlerbirliği Teknik Sorumlusu Gökhan Gedikali, verilmeyen gole vurgu yaparak, “Maçın en önemli pozisyonu bence verilmeyen goldü. Hakem de pozisyona uzaktı. O gol neden verilmedi anlamadık. Genç bir takımız. Futbolcularımızı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. İnşallah daha iyi olacağız. Başkanımızın cenazesi olmasına rağmen buraya maça geldi. Bu bizi mutlu etti. Gelip bizi soyunma odasında ziyaret etmesi, güzel anlar yaşattı” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.