Rize'den Mustafa Reşit Akçay Bombası

Rize'den Mustafa Reşit Akçay Bombası

Ç.Rizespor Kulubü taraftarla yıldızı bir türlü barışmayan Uğur Tütüneker’le lig sonunda yollarını ayırıyor....

Taraftarla yıldızı bir türlü barışmayan Uğur Tütüneker’le lig sonunda yollarını ayıracak olan Karadeniz ekibi, Trabzonspor’un eski hocası Mustafa Reşit Akçay’la her konuda anlaşma sağladı.

Ç.Rizespor yeni sezonun planlaması için şimdiden harekete geçti… Birkaç ay önce Rıza Çalımbay’ın istifasının ardından takımı Uğur Tütüneker’e emanet eden Karadeniz ekibi, komşu kent Trabzon’un eski hocası Mustafa Akçay’a göz dikti.

Ç. Rizespor’la başarılı sonuçlar elde eden ve ligde kalma yolunda büyük yol kat eden Uğur Tütüneker’in taraftarla arasındaki kötü iletişim sebebiyle yönetime ayrılık isteğini ilettiği ve bunun ardından Mustafa Akçay isminin gündeme geldiği öğrenildi.

BU SEFER KABUL EDİYOR

Trabzonspor’daki görevinden ayrıldığından beri boşta olan Akçay, aslında Rize’nin Tütüneker’den önceki hedefiydi. Ancak tecrübeli hoca o dönem teklife olumsuz yanıt verdi. Rize’nin istekli tavrı, Akçay’ın inadını nihayet kırdı. Sezon sonunda, Tütüneker’in kulüple bağlantısı tamamen kopunca göreve gelmeyi kabul eden deneyimli teknik adamla 2 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor. Akçay, Trabzonspor’da özellikle Avrupa kupalarında çok başarılı olmuştu. Haber:Safa Can Konuksever / AMKSPOR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.