Rizeli Sporcu Badminton’da Çeyrek Finalde

Rizeli Sporcu Badminton’da Çeyrek Finalde

Ankara Sincan Spor Salonunda gerçekleştirilen 15 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonasında Rizeli sporcu çeyrek finale yükseldi.

16-19 Ekim 2014 tarihlerinde gerçekleştirilen Badminton Türkiye Şampiyonasında 118 erkek sporcu arasında Rize’yi temsil eden Enes Ali Önal tek erkekler ve karışık çiftlerde çeyrek finale yükselme başarısını gösterdi.

Antrenör Sercan Güzel şampiyona ile ilgili yaptığı açıklamada, “ Önümüzdeki yıllar için umut vaat eden sporcumuz bu başarısıyla bizlere güzel bir tablo çizmiştir. Çok yakın zamanda önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum. İl Müdürümüz Mustafa Çelik’in destekleriyle bu sonuç hiç uzak durmuyor. Bizlerin yanında olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, " Badminton sporu ilimizde yeni bir spor olmasına rağmen Antrenörlerimiz Sercan Güzel ve Rıdvan Ergin nezaretinde çalışmalarını sürdüren sporcularımız gittikleri şampiyonalarda ilimizi en iyi şekilde temsil ediyorlar. 1500 yakın sporcunun katıldığı 15 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonasında Çeyrek finale çıkma başarısını gösteren Sporcumuz Enes ve Antrenörlerimizi kutluyorum. İnanıyorum ki disiplin çalışmaları sonucunda ilimizde Badminton branşında Türkiye Şampiyonları çıkacaktır." Diye konuştu.







HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.