Rizespor- Galatasaray Maç İstatistikleri

Rizespor- Galatasaray Maç İstatistikleri

Galatasaray, Devler Ligi'nde aldığı Benfica yenilgisinin ardından gözünü yeniden Süper Lig'e çevirdi. Sarı Kırmızılılar, Rizespor ile oynadığı 30 karşılaşmada 22 kez kazanırken, 4 kez mağlup oldu, 4 maç ise berabere sona erdi.

Galatasaray, Devler Ligi'nde aldığı Benfica yenilgisinin ardından gözünü yeniden Süper Lig'e çevirdi. Aslan, ligin 11. haftasında yarın Rizespor ile karşılaşacak.

Sarı-kırmızılı takım, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. maçında deplasmanda karşılaştığı Portekiz ekibi Benfica'ya 2-1 mağlup olmasının ardından gözünü tekrar Süper Lig'e çevirdi. Ligin 11. haftasında yarın deplasmanda Rizespor ile karşılaşacak olan Galatasaray, rakibini mağlup ederek hem yeni bir galibiyet serisi başlatmak hem de ligdeki yenilmezlik serisini 9'a çıkarmak istiyor. Sarı-kırmızılılarda sakatlıkları bulunan Lionel Carole ve Hamit Altıntop dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

31. RANDEVU

İki ekip, yarın yapacakları karşılaşma ile birlikte 31. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 30 lig maçında Galatasaray, 22 kez sahadan galibiyet ile ayrılırken, 4 müsabaka ise Rizespor'un üstünlüğü ile sonuçlandı. 4 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Bu karşılaşmalarda sarı-kırmızılı ekibin 71 golüne, Rizespor 25 golle karşılık verdi.

DÜDÜK SERKAN ÇINAR'DA

Yarın Rize'de  saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Serkan Çınar yönetecek. Çınar'ın yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Esat Sancaktar yapacak. Müsabakanın dördün hakemi ise Hakan Yemişken olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.