Rizespor 0 Güngörenspor 0

Rizespor 0 Güngörenspor 0

Bank Asya 1. Ligde Çaykur Rizespor, evinde İstanbul Güngörenspor ile 0-0 berabere kaldı.

Bank Asya 1. Ligde Çaykur Rizespor, Sakarya deplasmanından sonra evinde de puan kaybetti. Yeşil Mavililer son iki haftada ligin son iki sırasında bulunan rakipleriyle oynadığı iki, karşılaşmayı da 0-0 tamamladı ve son sıralardaki zayıf rakiplerine karşı 4 puan kaybetti.

BİTİRİM İKİLİ TEK BAŞINA BAL YAPMAYAN ARI GİBİ!

Çaykur Rizespor'un golcü iki futbolcusu Bikoko ve Jallow tek başlarına etkili olamıyor. Jallow'un babasının cenazesi dolayısıyla yer almadığı Sakarya'da gol atma başarısını gösteremeyen Çaykur Rizespor, bu kez evinde Bikoko'nun sarı kart cezalısı olmasından dolayı yer almadığı Güngörenspor karşılaşmasında gol atma başarısı gösteremedi.

JALLOW ZORU BAŞARDI TOPU GÖĞE DİKTİ!

Karşılaşmanın henüz 13. dakikasında ceza sahası içinde Güngörensporlu oyuncunun ters vuruşu sonucu topla buluşan Jallow altıpas içinde zoru başararak topu üstten auta attı.

İlk yarıda Jallow'un yüzde yüzlük gol posiyonu dışında Erkan Kaş'la iki kez, Murat Hacıoğlu ile bir kez gol posizyonu bulan Yeşil Mavililer bu posizyonları değerlendiremeyince ilk yarıyı 0-0 berabere tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında mutlak galibiyet için bastıran Yeşil Mavililer, Jallow, Erkan Kaş, mehmet Al ve Murat Hacıoğlu ile yakaladığı posizyonları gole çeviremeyince karşılaşmadan 0-0 beraberlikle bir puanla ayrılmak zorunda kaldı.

90+2'DE DİREKTEN DÖNDÜK

Karşılaşmanın 90+2. dakikasında Çaykur Rizespor'da İlyas'ın şutu direkten dönünce Çaykur Rizespor önemli bir fırsattan yararlanamadı.

Puanını 28'e yükselterek averajla Akhisar Belediye ve Gençlik Spor'un önünde yer alarak liderliğe yükselen Çaykur Rizespor, gelecek hafta yine ligin son sıralarında yer alan bir diğer takım olan Giresunspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.