Rizespor Akhisar’a kilitlendi

Rizespor Akhisar’a kilitlendi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman Akhisar maçını mutlaka kazanmak istediklerini belirterek “ Her geçen gün daha güçleniyoruz, gücümüzü Akhisar maçında ortaya koymak zorundayız” dedi.

 Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman Akhisar maçını mutlaka kazanmak istediklerini belirterek “ Her geçen gün daha güçleniyoruz, gücümüzü Akhisar maçında ortaya koymak zorundayız” dedi.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman Akhisar maçını kazanarak lige 3 puan ile başlamak istediklerini belirterek “ Milli maç arası çok iyi hazırlanıyoruz, takıma iki yeni oyuncunun katılması ile birlikte daha da güçlendik, tek eksiğimiz forvet oyuncusu, artık transfer kapandı, kendi içimizden bu oyuncuyu yaratmak zorundayız. Kweuke ise en az 1 ay daha sahalardan uzak kalacak. Almanya dönüşü oyuncumuzu yeniden değerlendireceğiz” dedi.
 Hata istemiyorum


Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman idmanda yaptırdığı çift kale maçta oyunu sürekli durdurarak oyuncuların durmaları gerektiği yeri gösterdi. İkili markajda rakip takımın savunmadan çıkmaması gerektiğini belirten Karaman futbolcuları sık sık uyararak rakibi iyi kilitlemeleri gerektiğini söyledi.


  Atiemwen form tutturdu

Teknik Direktör Hikmet Karaman Kayseri Erciyesspor dan alınan Nijeryalı milli oyuncu Atiemwen”in takıma uyum sağladığını belirterek “ Oynadığı futbol ile göz dolduran bir oyuncu, yetenekli ve yeteneğini sahaya yansıtabilen bir oyuncu, bu oyuncudan önümüzde ki dönemlerde yararlanacağız. Takıma kısa sürede uyum sağladı” dedi.


  Jakob Jantscher hazır geldi

Avusturya milli takımının da oyuncusu olan Jakob Jantscher geldiği Rize ”de kısa sürede takım ile kaynaştı. Tecrübeli orta saha oyuncusu ilk idmanı yardımcı antrenör ile birlikte yaptıktan sonra takım çalışmasına başladı. Teknik Direktör Hikmet Karaman oyuncunun takıma büyük katkısı olacağını söyleyerek” bu oyuncunun katılması ile bir eksiğimizi daha tamamlamış olduk, şimdi ise Petrucci ile birlikte bu oyuncunun takıma katkısını bekliyoruz” dedi.

Diala milli takımdan döndü

Fransız genç kaleci Diala milli takımdan dönerek Rizespor ile birlikte idmanlara başladı. Genç kaleci yol yorgunluğunu atmadan çıktığı idmanda çalışmalara başladı. Karaman genç kaleciden sezon boyu iyi yararlanmak istediklerini ve kısa sürede takıma uyum sağlamasını beklediklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.