Rizespor Bir Puandan Memnun

Rizespor Bir Puandan Memnun

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Galatasaray, sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

 88'de sarı-kırmızılı ekip Emre Çolak ile öne geçerken 90+3. dakikada Çaykur Rizespor Murat Duruer'in sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta kaleci Muslera altıpasa gelen topa boşa çıktı. Arka direkte Donk ile hava topuna çıkan Tuszynski, kafayla meşin yuvarlağı ağlara göndererek hayati bir puanın golünü attı.

Müsabakanın ardından gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Hikmet Karaman, "Goller son dakikalara sıkıştı. Belki goller erken atılsa, pozisyonu çok ve temposu yüksek bir maç izleyebilirdik." dedi.

Galatasaray'ın olduğu gibi kendilerinin de eksikleri bulunduğunu anlatan Karaman, şunları kaydetti: "Leonard Kweuke, Eren Albayrak ile Deniz Kadah yoktu. İki takım da eksiklerle mücadele etti. Maç içinde son pası ve adam eksiltmeyi iyi yapabilsek, daha farklı bir sonuç alabilirdik. Uzatma bölümünde gelen beraberlik, bizim adımıza şans oldu. Futbolda peşin hüküm yok ama bugün en azında Deniz veya Eren oynayabilseydi, gol vuruşlarında daha etkili olabilirdik."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.