Rizespor bu sefer başarmak istiyor

Rizespor bu sefer başarmak istiyor

Bank Asya 1. Ligde üst üste 4. sezonunu geçiren Çaykur Rizespor'un Karşıyaka'ya şansı tutmuyor.

Bank Asya 1. Lig 12. hafta karşılaşmasında Karşıyaka'ya konuk olacak Bank Asya 1. Ligin lideri Çaykur Rizespor'un İzmir deplasman karnesi içler acısı...  Üst üste dördüncü sezonunu geçirdiği Bank Asya 1. Ligde kendi rekorlarını altüst eden Çaykur Rizespor'dan İzmir deplasmanındaki kötü talihini de değiştirmesini ve izmir'den sakarya'ya puan yada puanlarla geçilmesini ümit ediyoruz.

Bank Asya 1. Ligde üst üste 4. sezonunu geçiren Çaykur Rizespor'un Karşıyaka'ya şansı tutmuyor. Yeşil Mavililer üç sezonda rakibiyle oynadığı 6 karşılaşmadan iki tanesini kazanırken 4 karşılaşmada ise sahadan boynu bükük ayrıldı.

Çarşamba günü Altay Alsancak Stadı'nda Karşıyaka'ya konuk olacak Bank Asya 1. Ligin lideri Çaykur Rizespor, son üç sezondur puan alamadığı İzmir deplasmanından puan yada puanlarla ayrılmak istiyor.

İZMİR'DE PUANIMIZ YOK

Yeşil Mavililer, 2008-2009 Futbol sezonundan itibaren sürekli yer aldığı Bank Asya 1. Ligde bugüne kadar rakibiyle içerde dışarda toplam 6 maç oynadı. Bu maçların dördünü kaybeden Yeşil Mavililer iki galibiyeti ise Rize'de elde etti.

2007-2008 Futbol sezonunda 29 puanla Süper Ligde 17. sırayı elde ederek Manisa ve Kasımpaşaspor ile aynı puanla Bank Asya 1. Lige düşen Çaykur Rizespor, 2008-2009 futbol sezonunda Bank Asya 1. Ligde Karşıyaka ile İzmir'de oynadığı ilk maçı 1-0 kaybettikten sonra rövanşı 2-1 ile aldı. Yeşil Mavililer ligdeki ikinci sezonunda ise hem evinde hem İzmir'de Karşıyaka'ya boyun büktü. Rize'de rakibine 2-0 kaybeden temsilcimiz deplasmanda ise 3-0 mağlup olmaktan kurtulamadı. Bank Asya 1. Ligde geçtiğimiz sezon üçüncü sezonunu geçiren Yeşil Mavililer, evindeki maçı 3-0 kazanmasına rağmen İzmir deplasmanından yine boş dönmüş ve karşılaşmayı 1-0 kaybetmişti.

Son üç sezonda oynanan ve hiçbir maçın berabere tamamlanmadığı karşılaşmalarda Yeşil Mavililer rakip ağları 5 kez sarsarken kalesinde ise 8 gol gördü.

KÖTÜ TALİHİ DEĞİŞTİRME ZAMANI GELDİ

Bank Asya 1. Ligde 11. haftalar itibariyle en verimli sezonunu geçiren ve ligde 20 gol ve 23 puanla rekor bir sayıya ulaşarak zirvede yer alan Yeşil Mavililerde taraftarlar rakip kalecilerin korkulu rüyası haline gelen Bitirim İkili'den Karşıyaka maçında da gol yada goller beklerken bu kez İzmir deplasmanından puan yada puanlarla dönülmesini arzu ediyor.

MAÇ TRT ANADOLU'DAN CANLI YAYINLANACAK

Yarın gözler saat:18.00'dan itibaren karşılaşmayı yayınlayacak TRT ANADOLU'da, kalpler ise Alsancak Stadı'nda olacak ve Yeşil Mavililerden lidere yakışır bir oyunla Sakarya deplasmanı öncesi zafer bekleyecek.

Alsancak Stadı'ndaki zorlu maçı Ankara Bölgesi Üst Klasman hakemlerinden Özgüç Türkalp yönetecek.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.