RİZESPOR ÇALIŞTI VE GİTTİ!

RİZESPOR ÇALIŞTI VE GİTTİ!

En sıcak Deplasman!

En sıcak Deplasman!
Gaziantep'de hem maç stresi hem de havanın sıcaklığı yeşil-mavili takımı çok terletecek..

Süper ligin 31. haftasında Gaziantepspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Ç.Rizespor, bu sabah kendi tesislerinde yaptığı çalışmanın ardından öğleden sonra Gaziantep'e gitti.

RİZESPOR ÇALIŞTI VE GİTTİ!

Trabzonspor maçı sonrası antrenmanlarına ara vermeyen yeşil-mavili takım hafta içi mesaisinde yarın akşam oynayacağı Gaziantepspor maçı hazırlıklarını Rize'de tamamlayarak, Gaziantep'e gitti.

Yarın akşam 19:45'de Kamil Ocak stadında kritik bir maça çıkacak olan Ç.Rizespor'da Kıvanç Karakaş ve Giray Kaçar sarı kart cezalısı olduğundan bu maçta görev alamayacaklar.

 

Bu sabah kendi tesislerinde son çalışmayı yapan Ç.Rizespor, öğleden sonra özel bir uçakla Trabzon'dan Gaziantep'e uçtu. Yeşil-mavili kafile Antep'de kampa girecek ve maç saatini bekleyecek.

 

Ç.Rizespor, yarın akşam oynayacağı Gaziantepspor maçı sonrası gece Trabzon'a dönecek ve pazartesi akşamı oynayacağı Akhisar Belediye karşılaşmasının hazırlıkalrına perşembe akşamı başlayacak.

 

Cüneyt Çakır'ın düdük çalacağı maçta, Ç.Rizespor'un Gaziantepspor maçına muhtemel şu 11'le başlaması bekleniliyor:

 

Serkan, Orhan, Vıera, Oboabona, Eren, Murat, Koray, Obri, Ludovic, Kweuke, Deniz

 

Cüneyt Çakır Yaramıyor!

 

Gaziantepspor ile kritik bir maça çıkacak olan Ç.Rizespor'da bu maça atanan hakem Cüneyt Çakır ile yüzü gülmüyor.

 

Kendi sahasında oynadığı Beşiktaş maçında son derece kötü bir yönetim sergileyen ve o maçta Ç.Rizespor'un puanlarını çaldığı ve çalmadığı düdüklerle baltalayan Çakır, maç sonu Başkan Kalkavan'ın "istemiyoruz" açıklamaları ile karşılaşmıştı. MHK , Ç.Rizespor Başkanı Metin Kalkavan'ın bu açıklamalarını dikkate alarak hakem Cüneyt Çakır'ı ona inat yeniden Rize'ye maça atamış ve Ç.Rizespor - Fenerbahçe maçını Çakır'a yönettirmişti.

 

Yönetim Tam Kadro Antep'te..

 

Yarın akşam oynanacak olan Gaziantespor - Ç.Rizespor maçında yeşil-mavili takımın Başkanı ve yöneticileri tam kadro Antep'te olacak.

 

Ligde zor günler geçiren ve son beş hafta içinde tek puan alamayan Ç.Rizespor'a tam destek verecek olan yönetim kuruluna Rize'den STK başkanlarının da katılması bekleniliyor..

 

KARAMAN:" ASLA PES ETMEYİN"

 

Trabzonspor maçı sonrası yıkım yaşayan Ç.Rizespor'lu futbolculara teknik direktör Hikmet Karaman sahip çıktı, moral verdi.

 

Deneyimli teknik adam " Artık Trabzon maçı geride kaldı. Bu maçı alsaydık büyük bir avantaj kazanacaktık, ama olmadı. Trabzonspor maçında elinizden geleni yaptınız. Pes etmek yok, şimdi önümüzde dört final haftası var. Kaldırın kafanızı ve Gaziantepspor maçına odaklanın" dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.