Rizespor cezayı anonsçuya kesti

Rizespor cezayı anonsçuya kesti

Spor Toto Süper Lig’de art arda alınan başarısız sonuçlar nedeniyle basında eleştirilerin odağında olan Ç.Rizespor yönetimi bu kez bir basın mensubu olan Anonsçusunu görevden alarak eleştirileri susturmak istedi.


Uzun yıllardır Çaykur Rizespor un anonslarını yapan ve koyu bir Rizespor taraftarı olan Togay Muratoğlu son dönemde yaptığı yayınlarda Rizespor menfaatini gözeterek yönetimi ve teknik heyeti eleştirdiği için stattaki görevine son verildi.

Zaman zaman eleştiriler sonrası teknik direktör Hikmet Karaman ve bazı yöneticiler basın mensuplarıyla karşı karşıya gelmişti.

Elbette bir kulüp kiminle çalışacağına kendi karar verir. istediğini işten çıkarır istediğini işe alabilir.  ancak bu kararın verildiği dönemin Togay Murtaoğlu’nun yayınlarında  yönetimi ve teknik heyeti başarısızlıklarından ötürü eleştirdiği döneme denk gelmesi neden bu tahammülsüzlük sorusunu bize sordurdu.

Kulübün kararı sonrası Togay Muratoğluna sosyal medyadan destek hızla arttı. Klüp yönetimi ise taraftarlar tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.