Rizespor Evinde Bozguna Uğradı

Rizespor Evinde Bozguna Uğradı

Spor Toto Süper Lig'in 20. hafta maçında Çaykur Rizespor evinde Mersin İdmanyurdu'na 4-0 mağlup olarak sahasında kazanamama orucunu sürdürdü.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, maçtan önce düşüncelerinin çok farklı olduğunu belirterek, “Küme düşme potasındaki takımların maçı 0-0 sürdürmeleri çok önemlidir. Maçın başında gol kötü bir yedik. Golün ardından 20 dakika kendimize gelemedik. Pozisyonlarımız var. İlk yarı beraber içeri girebilirdik. İkinci yarının başında da yediğimiz gol maçta tutunmamızı engelledi. Bu maç bizim için önemliydi. Maçın telafisi ancak bir seri ile olabilir. Ve de rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz. Hafta içi oyuncularımızla konuşup farklı bir şeyler yapabiliriz. Net pozisyonlarımız var, bunlardan biri gol olmaz mı? Konuşup daha çok çalışacağız. Bugün üç puan alabilseydik, yukarıları hedefleyecektik. Şimdi buradan çıkmak zor. Rakibi ne kadar alkışlıyorsak, kendimizde de hata arıyoruz” diye konuştu.
Karaman, ardından basın mensuplarının soru sormamasını istemeyerek basın toplantısından ayrıldı.

MERSİN İDMAYURDU CEPHESİ

Maçı kazandıkları için mutlu olduğunu belirten Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "İki takım için de önemli bir müsabakaydı. Takımım deplasmanda nasıl oynaması gerekiyorsa öyle oynadı. Rakip riske girdi, biz de arkada tedbirlerimizi aldık. Takımımı gösterdiği mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. İyi bir arkadaşlık ortamımız var. Biz bu sezon ligde kalmak için mücadele ediyoruz, bunu da başaracağız. Eksik oyuncularımızın yerine oynayan futbolcularımız çok iyi görevlerini yaptı” şeklinde konuştu.
Bütün takım olarak kadına şiddet uygulanmaması konusunda bütünleştiklerini ifade eden Çalımbay, “Geçtiğimiz gün yaşanan olay bizi takım olarak derinden üzdü. Halk olarak kadına şiddet konusunda gerekeni yapmıyoruz. Şiddetle buna karşı gelmeliyiz. Sokakta böyle bir şey olduğunda tepkimizi koymalıyız. Bu yaşananlara dayanamıyoruz. Biraz daha özverili davranıp buna karşı durmalıyız. Kadına şiddet uygulamak dünyanın en ağır şeyi. Bu son olur inşallah” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.