Rizespor Hangi Oyuncudan Kazık Yedi ?

Rizespor Hangi Oyuncudan Kazık Yedi ?

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Halim Mete hocaya karşı büyük bir güven beslediklerini belirterek” Kimse hocanın işine karışamaz, herkes kendi işini yapacak” dedi.

 Çaykur Rizespor Kulüp Başkan vekili Halim Mete Avusturya kampının olumlu geçtiğini basın sözcüsü Aykut Ferah”ın takım ile birlikte kampta bulunduğunu belirterek “ Kamp döneminde bir yöneticimiz takım ile birlikte olacak, Şu an Aykut Ferah orada, kampın ortalarında o dönecek Koray Deniz kampa katılacak. Yönetici sadece kendisine düşen görevi yapacak. Teknik adamın işine kimse karışmayacak. Daha önce bu sıkıntıları yaşadık” dedi.

      BİZ İŞİMİZİ YAPACAĞIZ

-Başkan vekili Halim Mete herkesin kendi işini yapması gerektiğini söyleyerek” Hocamıza güvenimiz tam, kariyeri olan bir hocamız var, takımı iyi tanımaya çalışıyor. Şu ana kadar hiçbir oyuncuyu takımdan dışlamadı, hepsine ayrı ayrı şans vermeye çalışıyor. Avusturya kampında yapacakları 4-5 maç sonrası yol ayrımına gideceği oyuncular olacak. Yönetim olarak bizlere düşen görev neyse bizde onu yapacağız” dedi.

       KAZIK YEDİKLERİMİZ OLDU

-Başkan vekili Halim Mete bazı sezonlarda bazı oyunculardan kazık yediklerinin olduğunu söyleyerek” bunlardan biri Mutamba çok iyi diye aldığımız ve uzun süreli sözleşme yaptığımız oyuncuyu maalesef tek maç veya 15 dakika bile izleme şansımız olmadan göndermek zorunda kaldık. Artık bu hatalara düşmemeye dikkat ediyoruz. Hocamızın bu konuda ufku geniş ve hazır olmayan oyuncu almak istemiyor” dedi.

    UTANDIĞIM MAÇLAR OLDU

-Çaykur Rizespor Başkan vekili Halim Mete önceki sezon bazı maçlarda utandığını belirterek” Maalesef Soma ya yardım için söz verdiğimiz maçta 762 TL hâsılat oldu, biz bunun üzerine katarak Soma ya gönderdik. Son yıllarda Türkiye de ve ilimizde büyük bir oranda taraftar düşüşü yaşanmakta, taraftarları yeniden kazanmalıyız, Hollanda da oynanan Beşiktaş maçına baktığımda tribünler tamamen doluydu, bu oranı mutlaka yakalamalıyız” dedi.

          TRANSFER KAMP SONRASI

-Kamp sonrasında transfer yapacaklarını belirten Başkan vekili Halim Mete “ Hocamız göreve başladığında 4-5 transfer yapacağını söylemişti, Erzurum kampında başka takımlarda olan oyuncularımızın da kampa katılması ile hocamız fikrini değiştirdi ve Avusturya kamp sonrasında transfer yapacağını söyledi. 12 Ağustos ta sona erecek olan kamp sonrası Türkiye dönüşünde eksik mevkilerimize 1 veya 2 oyuncu alacağız” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.