RİZESPOR İSİM TRAFİĞİNE TAKILDI

RİZESPOR İSİM TRAFİĞİNE TAKILDI

50 dolayında ismin transferde isminin geçmesi ile birlikte henüz Rizespor”da imza aşamasına gelen sporcu bulunmuyor.

Son bir aydır sürekli isimlerin geçtiği Rizespor transfer listesinde henüz tek isim dahi orntaya çıkmazken yeni yeni isimlerin eklenmesi Rizespor da isim trafiğinin yoğunluğuna neden oluyor. Gerek yurt dışında gerekse yurt içinde birçok ismin Rizespor ile birlikte anılmasının ardından henüz icraatta tek isim olmaması Rizespor”un isim trafiği içinde kalmasına neden oldu.

          Yeni isimler çıkıyor

-Birçok ismin Rizespor ile birlikte anılmasının ardından şimdi de yeni yeni isimler türemeye başladı. 50 nin üzerinde ismin yazılmasının ardından Rizespor henüz bir tek isim ile bile bir araya gelmedi. Karabukspor”dan Emre, Ahmet İlhan, Erkan, Edinyo, Eskişehirspor”dan Sezer, Sivasspor”dan Burhan, Trabzonspor”dan Musa Nizam ve birçok sporcunun ismi yeniden gündeme gelmeye başladı.

         Ortada bir şey yok

-Çaykur Rizespor yurt içi ve yurt dışında yaptığı transfer görüşmelerinde henüz ortaya çıkan bir gelişme olmadığı bildirildi.  Kaleci İtandj ile yapılan ön görüşmede prensip anlaşmasına varıldığı ve sözleşmenin önümüzde ki günlerde imzalanması beklendiği belirtildi. Diğer yandan Rizespor Kaleci Serkan ve Aykut”un takımdan ayrılması ile ikinci bir kaleci arayışına girdiği belirtildi.

     Kampa 10 gün kaldı

1 Temmuz tarihinde Mehmet Cengiz Tesislerinde toplanacak olan Rizespor kafilesinde henüz bir değişiklik yok, bazı takımlarda kiralık olarak bulunan oyuncuların 10 günük kamp süresince Teknik direktör Hikmet Karaman tarafından denenecekleri ve denemelerin ardından bu futbolcuların kiralik veya bonservisleri ile birlikte verilip verilmeyecekleri tartışılacak. Rizespor kendi tesislerinde yurt içi ve yurt dışından bazı oyuncuları denemeye tabi tutacak.


  Eskiler sağlık kontrolünden geçiyor

-Kendi tesislerinde toplanacak olan Yeşil Mavililerin mevcut futbolcuları sağlık kontrollerinden geçmeye başladı. Daha önce Eren Albayrak”in sağlık kontrolünden geçmesinin ardından Se rcan Kaya, Cumali Bişi ve Orhan Ovacıklı Acibadem hastanesi  Sports”ta sağlık kontrolüne tabi tutuldular,  detaylı kan tetkikleri yapılan sporcular ardından Ortapedi, İç Hastalıkları, Göz , Kulak burun boğaz, Genel Cerrahi ve Kardiyoloji böümlerinde muayene edildiler. 3 futbolcu Akciğer, Kardiyak testleri ve Radyolojik kontollerin ardından sağlık testlerini tamamladı.

      Taraftar beklemede

Birçok ismin yazılıp çizilmesinin ardından Taraftarlar ne yapacağını kime inanacaklarını şaşirdi. Her gün yeni isimlerin gündeme gelmesi ile birlikte yerel site ve yerel gazeteleri takip eden Rizespor taraftarları kime inanacaklarına şaşirmiş durumda. Zaman zaman gazetecileri arayan taraftarlar transfer konusunda basın mensuplarından bilgi almaya çalışıyorlar.

    Yönetici susarsa

Yaklaşık bir aydır yönetim kurulu üyeleri telefonlarını basın mensuplarına kapattı. Yeni sezon öncesi basın ile her hangi bir konuyu bile paylaşmayan Rizespor A,Ş yönetim kurulu taraftarlarını bilgiden mağdum bırakmaya devam ediyor.  50 dolayında ismin yazılıp çizilmesine bile ses çıkartmayan yönetim kurulu iç ve dış transferler konusunda bilgi vermekten kaçıyorlar.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.