Rizespor lig'e hazır girecek

Rizespor lig'e hazır girecek

Çaykur Rizespor, kadrosuna stoper oyuncu katmanın hesaplarını yaparken futbol şube sorumlusu Oğuz Aydın, eksiklerini tamamlayarak lige hazır olarak gireceklerini söyledi.

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un futbol şube sorumlusu Oğuz Aydın, eksiklerini tamamlayarak lige hazır olarak gireceklerini söyledi.

Aydın, yaptığı açıklamada, takımda sakat ve hazır olmayan oyuncuların olduğunu belirterek, ''Zeqiri, Çağrı ve Ramazan sakatlıkları nedeniyle Ousman Jallow ise sağlık sorunları nedeniyle takımdan ayrıydı. Jallow takımla çalışmalara başladı. Zeqiri de yarın takımla çalışmalara başlayacak. Çağrı'nın bir hafta sonra aramızda olmasını bekliyoruz. Ramazan ise biraz daha geç katılacak. Ligin geç başlaması oyuncuların takıma katılması açısından önemli oldu. Bu oyuncularımızın takıma katılması ile tam kadro hazırlanacağız'' dedi.

Hazırlık maçlarının eksikleri görme açısından önemli olduğunu ifade eden Aydın, ''Hazırlık maçları sonuç olarak bir ölçü olmasa da oyun olarak eksiklerimizi görme açısından çok önemli. Son olarak Pazarspor ile yaptığımız hazırlık maçında bütün futbolcularımızın son halini görme şansı yakaladık. Takım olabilmek, eksikleri giderebilmek için çalışıyoruz. Eksiklerimizi tamamlayarak lige hazır olarak gireceğiz'' diye konuştu.

Takıma bir stoper transfer edilmesi için çalışmaların olduğunu kaydeden Aydın, şöyle devam etti: ''Alternatifli geniş ve genç bir kadro kurmak için sezon başından buyana çalışıyoruz. Bu anlamda defansa bir oyuncu takviye edilmesi için uğraşıyoruz. Amacımızı bu transferi en kısa sürede tamamlayarak önümüzdeki 20 günde takımla birlikte olmasını sağlamak. Belirlediğimiz net bir isim yok. Kısa sürede hocamızın isteği doğrultusunda bu transferi netleştirerek noktalama amacındayız.''

Bu arada, yeşil-mavili ekipte forma numaraları da belirlendi. İlin plakası olan 53 numaralı formayı tecrübeli futbolcu Murat Hacıoğlu giyecek. Bikoko 24, Ousman Jallow 22 numaralı formayı giyerken Arnavut Zeqiri ise 19 numaralı forma ile mücadele edecek. Takım kaptanı Mehmet Al ise 7 numaralı forma ile sahada yer alacak.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.