Rizespor Logolu Passolig kartı Aldınız mı?

Rizespor Logolu Passolig kartı Aldınız mı?

Ç.Rizespor`da Passolig satış rakamları ne durumda ? Taraftar konu hakkında ne diyor?

2014-2015 futbol sezonun başlamasına sadece üç hafta kalırken, Ç.Rizespor’da Passolig ve Kombine kart satışları henüz istenilen seviyelere ulaşmadı.

Alınan resmi bilgiler doğrultusunda şuana kadar Ç.Rizespor, 2247 Passolig kart satışı yapabildi. Bunun yanında 89 Protokol, 122 VIP a ve b Kombine kartı satışı gerçekleştirirken, maraton tribün kombine kart satışı ise 206...

Pazar günleri hariç, haftanın altı günü stat yanında yer alan Passolig kart satış merkezinden tarafatraların rahatlıkla Passolig kart başvurusunu yaparak sadece beş dakika içinde kartlarını alabiliyorlar.

Passolig ile hem Türk futbolu, hem taraftarlar hem de kulüpler kazanıyor…

E-bilet uygulamasının markalaşmış hali Passolig ile taraftarlar Türkiye’nin en özellikli kartını en ekonomik koşullarda sahip oluyor. Üstelik ödedikleri bedelle kulüplerine destek oluyor, kartları ile yaptıkları her harcama takımlarına maddi destek olarak aktarılıyor.

Yeşil-mavili taraftarların bugüne kadar fazla ilgi göstermediği Passolig satışlarında kulüp yakın tarihte bilgilendirme ve tanıtım toplantısı yapacağı öğrenildi.

Öte yandan stat yanında yer alan Passolig kart satış noktasında kombine ve Passolig kart almaya gelen, Burhan Yanık, Mustafa Yanık, Harun İslamoğlu, İbrahim Aslan ve Nejat Yakın isimli taraftarların yaptığı ortak açıklamada, “Rizespor’u seven her Rizelinin kombine kart alarak memleketlerinin takımlarına ufakta olsa destek olmaları gerekir , bu işlem için beş dakikalık bir zaman ayırdık ve passolig kartımızı alarak artık Ç.Rizespor logolu kartları ile maçlara gireceğiz, biz üstümüze düşen görevi yerine getirdik, diğer taraftarlarımızda biran önce kart başvurularını yaparak kartlarına kavuşsunlar, Rizeliye bu yakışır, hep birlikte dolu tribünler altında takımımıza tam destek verelim ” dediler.

Haber: Selim Denizalp

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.