Rizespor, Milli Arada Beşiktaş ile Hazırlık Maçı Yapacak

Rizespor, Milli Arada Beşiktaş ile Hazırlık Maçı Yapacak

Rizespor milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı boş geçirmeyecek. Yeşil-mavililer, 26 Mart Cumartesi günü Beşiktaş ile İstanbul'da hazırlık maçı oynayacak.

 Karaman, Beşiktaş'tan aldıkları hazırlık maçı teklifini kabul ettiklerini, cumartesi günü İstanbul'da siyah-beyazlı ekiple karşılaşacaklarını bildirdi. 

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'le görüştüklerini aktaran Karaman, "Cumartesi günü Beşiktaş ile İstanbul'da hazırlık maçı oynayacağız. Bize bu konuda bir teklifte bulundular. Bizim açımızdan çok iyi. Kupa maçı açısından önemli. Sakat ve cezalı oyuncularımız son zamanlarda fazlalaşmıştı. Dhurgham İsmail 6 hafta maç oynayamadı. Ümit'in, Sercan'ın da durumları öyle. Bu oyuncuların hazırlık müsabakasında oynaması önümüzdeki maçlar için avantaj olacak" ifadelerini kullandı. 

Öte yandan milli maçlar nedeniyle lige verilen arada çalışmalarını sürdüren Rizespor’da milli takım kamplarında bulunan Viera, Obaobona ve İsmael ile Belçika'da meydana gelen bombalı patlamadan dolayı uçakların kalkmaması nedeniyle gelemeyen Chavalier katılmadı. Ümit, Deniz ve Mehmet Akyüz ise takımdan ayrı çalıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.