Rizespor'da Fenerbahçe Üzüntüsü

Rizespor'da Fenerbahçe Üzüntüsü

1-0 öne geçtiği maçta Fenerbahçe’ye 2-1 kaybeden Rizespor’da mağlubiyet üzüntüsü yaşanıyor.

Rizespor Kulubü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Fenerbahçe karşısında 40 dakika 10 kişi mücadele etmek zorunda kalarak 2-1 yenilmenin üzüntüsü içerisinde olduklarını açıkladı.

Ferah, yaptığı açıklamada, "Spor Toto Süper Ligin 9. Haftasında İstanbul’da oynadığımız Fenerbahçe maçından maalesef istediğimizi alamadık. 40 dakika 10 kişi kaldık. Oyunun başında öne geçmemize rağmen, ikinci gol fırsatını bir türlü bulamadık. Devrenin bitimine 4 dakika kala yediğimiz şanssız golle soyunma odasına 1-1 berabere girdik. İkinci yarıda ise Kaptanımız Kıvanç’ın ikinci sarıdan kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kaldık. Yaklaşık karşılaşmanın 40 dakikalık bölümünü 10 kişiyle tamamlamak zorunda kaldık. Ve yine karambolden ikinci golle yenildik.” dedi.

KALECİ SERKAN İYİ OYNADI

Kaleci Serkan Kırıntılı’nın çok güzel bir oyun sergilediğini, karşılaşmanın hakeminin kartlarında eşit davranmadığını ifade eden Ferah, “Kalecimiz Serkan müthiş toplar kurtardı. Takımımız 10 kişi çok çaba gösterse de, golü engelleyemedi. Maçın hakemi kart dağıtımında bizce eşit davranmadı.” Şeklinde konuştu.

ARAYI İYİ DEĞERLENDİRECEĞİZ

Fenerbahçe maçı öncesinde, önemli oyuncularının sakatlığı ve cezalı olması nedeniyle takımdaki yerlerini alamadığını da sözlerine ekleyen Basın Sözcüsü Aykut Ferah,  lige verilecek 1 haftalık arada sakat oyuncularının biran önce takıma katılmalarını ve Başakşehir maçında en az sakat oyuncu kadroyla mücadele etmek için çalışmalara başlayacaklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.